teisipäev, 11. november 2008

***

Teatud asjaoludel tuleb mul see blogi vist ikka mitmeks teha.
Eks proovin, kas õnnestub siis liitalahutadajagada ja kui palju see aega võtab.
Ja kas peale selle midagi alles ka jääb :DDDD

Varuge natuke kannatust (see ütlus mulle enesele :)) Copysin olulisema teise blogisse ja (ime küll, miski ei läinud veel? kaotsi) saan ka siia kõik puutumatult-muutumatult tagasi panna kui vahepeal elekter ära ei kao, internett ei jukerda või kassid miskit untsu ei keera.

Kogu jama saigi alguse kassidest. Õigemini varesest.
Nagu teate, lubati mulle garaashist tööruum teha - tehtigi. Auto aeti välja ja mina oma kodinatega sinna sisse. Paar päeva hiljem kostus juba nurinat, et auto kassi käpatempleid täis. Vihm pesi vahepea jälle puhtaks. Aga siis hakkas vares auto katusele igasugu kraami vedama, külakoertelt pätsatud konte, kamaraid ja mitte ei saa aru, kuskohast ta neid kuivatatud kalu võtab?.
Nüüd mul hoov külakasse täis, enda Kurepoeg ja krantsike ei julge õue minnagi, said kõutsidelt tappa, berna aga pressis end hanemajja, ööseks longib siis oma "suurde kuuti".
Ja auto haiseb ja mees vihane ja mind löödi garaashist välja ja hakkame õpitubasid interneti vahendusel tegema.
Õpilastega ühiskasutusega blogis. Nüüd kannangi osa materjali sinna üle.
Vahepeal kärsatas mu vana el.plitaplaat, millel üritasime vaha sulatada, ka korgid läbi. Häda kui majas pole osavate kätega meest, suurem häda kui neid on majas kaks. Nädalavahetus möödus vahelduva vooluga reshiimis ja täna jukerdab internett.

Ainult rahu nagu ütles Karlsson. Kunagi pole nii hull, et veel hullemaks minna ei saa.
Neljapäevaks planeeritud siis siidireis Tartusse ja reedeks peaks kohale jõudma ka tellitud potsik, kus saab ohutult ka toas vaha sulatada.

Mõned tööd, mis siis lõpetasin sel ajal kui elekter ja internet jukerdasid. Pildid nats kehvad, aga uusi ei anna enne teha kui saan uued akud fotokale, vanad on ikka väga "väsinud" - 5 klõpsu ja 3 tundi laadimist :(





7 kommentaari:

elfriide tramm ütles ...

nutt ja hala

paaaaaaalun pane tagasi
:))

---

heagka (et siis pane heaga tagasi :P) :)))

MUHEDIK ütles ...

Niiiiiiiii palju asju kadunud:(((( Kui saaks kuidagi tagasi need lugemised, pildid ka. Ära tükelda siin midagi. Siis kaob kogu päev Sinu blogindusi otsides:((((
Eks need blogid peagi vist üks sussa-vurra olema, kogu elu ju siuke:)
Pane tagasi, vääääääääääga paluks:)))
parool nurimind:))) ei tea, mis see küll tähendab. Aga midagi niisugust oled Sa meiega teinud küll:)))

Kadakas ütles ...

Teist karva arvamus siis ka - mis selles halba, kui eri teemad eri blogides - mulle jällegi meeldib :)
Tõsi hetkel ma veel ei saanud pihta, mis kadus ja KUHU (linki paluks) kadus?

toompeale ütles ...

ophry - no on ooper! kus on teised postitused?

elfriide tramm ütles ...

a kus see teine blogi on?

/endiselt nutt ja hala/

:)

MUHEDIK ütles ...

Tänud selle eest, et postitused tagasi ilmusid. Ma juba siunasin end, et ei kopeerinud ära Su saviõpetusi:) Muidugi hakkan ma suurt huvi tundma ka selle õpitubade blogi vastu, aga siin on Su kõik tegemised ilusasti reas. Paluks siis uut linki ka

Aga tööd on jälle väga-väga ilusad.

Ja mis imekohas Sa elad, et Su linnud-loomad nagu muinasjutus käituvad, minu omad siin palju tagasihoidlikumad.

Hiline ütles ...

Ei mingit imekohta, tegelikult aiapidajale isegi nats vaenulik koht - mul jookseb läbi krundi mitu suurt nn veesoone ristumiskohta ja nagu teada, on sellised kohad igasugu sitikate-mutukate paradiis - mu aed on looduslik lindude toidulaud. Mina ei ole siin peremees, olen külaline ja püüdnud ka käituda sellele vastavalt, ma ei tõrju neid, püüan lihtsalt kohaneda ka mõningatele ebameeldivustega, mis sellega kaasneb. Õnneks ka naabrid pole eriti hoolsad aednikud ega vaenulikud "päriselanike" suhtes ja linnud tunnevad end siin turvaliselt. Ju siis linnudki on end natuke kohanenud meiega, olles oma loomulikkusega lihtsalt meile natuke ligemal. Tuleb ainult nende tegevust rohkem tähele panna.

Aga teine blogi ei saa olema laiale ringile näitamiseks. Omavaheline tegemiste aus (julm) kritiseerimine ja kiitmine ja õppimine-õpetamine, kõik see, mis oleks jäänud siis õppetoa seinte vahele. Eksperiment, kas on võimalik teha individuaalõpet virtuaalsel teel.
Aga eks oma blogis siis jätkan enda tegemiste demonstratsiooni edasi. Kui keegi teine oma tegemisi suvatseb näidata, eks siis näitab, aga väljaspool loodud blogi.