teisipäev, 4. november 2008

...ja mida nende roosidega teha.





7 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Super! Nii soojad kompvekid peaksid väääääga maitsvad olema.
Aga Sa ikka ei kirjuta, kuidas Sa need kimbud kokku kleebid, õigemini millega?

Liia käsitöö ütles ...

Usun ka, et selle karbi kommid maitsevad hästi! See karp on ise ka üsna asjalik ja koos roosidega võib talle uue otstarbe anda! Sinu ilusad fimopärlid võiks selle karbi täita!

Köögikata ütles ...

Jah, ma ka ootaks liimi nime. Siiani olen cernitile magneteid liimipüstoliga liiminud, aga need tulevad üsna kergelt küljest ära. Midagi vastupidavamat peaks olema.

Hiline ütles ...

Klamber on traadiga ( ma ei liimi kunagi midagi klambrile, kõike annab väga hästi traadiga kinnitada)ja roosid karbil vedela fimoga selle fimojääkisest tehtud südamele peale pandud ja küpsetatud. Südameke ise peale küpsetamist aga superattakiga karbi külge, õigemini karbil oleva südamekujulise paberi külge.

Väga hea liim (ei lähe kuivades valgeks nagu teised kontaktliimid) on spetsiaalne helmetööde jaoks Griffini superliim, liimib praktiliselt kõike (mul momendil otsas), saab seda Helmehaldjast.

Hiline ütles ...

Aga kompveke netu, mandlid otsas ja shokolaadi viime tükike ka haihtunud, ei saa trüfleid teha.
Aga see karp on üldse üks igaasjakarp, olen kõigile öelnud, et ei toodaks kompveke pappkarbis, ennem siis kasvõi tühi plastikust või plekist ilus karbike, mulle ei meeldi papist karpe tuunida ja ilusaid on ääretult kahju minema visata.

MUHEDIK ütles ...

Jessas!
Ja kõik puha oma kätega! Sa kohe olid seda sokolaadi ja veel natuke rohkem väärt!

Timer- paras parool, aeg magama minna.

Kiku ütles ...

Tõeliselt ilusad roosid ja mulle ka meeldib ikka fimoroose teha, saab veel ju armsaid prossikesi teha ja kaela selliseid roose panna on ju lausa lust! Karp on nii armas, et mulle kohe meenus, mul ka üks selline, peaks ära kaunistama!