kolmapäev, 5. november 2008

Veel natuke sügist

Tahtsin teha ka polümeersavist midagi sügiseteemalist. Hidden Magic tehnika paistis selleks sobivat. See on ammendamatute võimalustega tehnika ja kõigele lisaks ka väga lihtne.

Härmas hommik


6 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Mulle meeldivad igasugu värvimängud. Need on lihtsalt imelised.
Aga kuidas Sul nii palju erivärvilisi jääke saab olla? See HH värvivalik on ju olematu- täna just vaatasin. Ja mis vahe on Softil ja Classicul ja ei mäleta, mis seal veel oli. Mis sealt üldse tahta võiks?

Hiline ütles ...

Väga vabandan, Thela, aga ei tahaks küll Helmehaldjale reklaami teha, isegi sel juhul kui see firma oma lohaka töö tõttu poleks mu kardina tegemise kihva keeranud.
Mulle meeldib küll fimo, aga kahjuks mitte enam fimot müüv firma.
Nii, et veelkord - vabanda, aga ma kustutasin Helmehaldja reklaami.

Hiline ütles ...

See ei ole tehtud jääkidest ja ka mitte fimost. Kõik värvid on Sculpey Studio peale kuldse - see on kuldne cernit, millele lisatud natuke perlexi kuldseid litreid.
Studio savil on küll väga head töötlemisomadused, aga kahjuks värvid natuke tuhmuvad peale küpsetamist ja ripatsid oleksid tiba sünged kuid need kuldsed litrid annavad võrratut sooja (nähtamatu päikese) helki.
Ah, mis ma romantitsen - ripatsid on sellised nagu oleksin nädal tagasi Sinu või Kagaka aias pimedas taskulambiga lillepeenaraid imetlenud :D

Liia käsitöö ütles ...

Super! Härmas hommik on võrratu ja sügisvärvid ühed ilusamad värvid üldse! Väga vahvad värvimängud!
:)

Köögikata ütles ...

Hmmm, kui suured need ripatsid Sul on? Mõten, et kui klassikalise ehteripatsi surusega, siis need värvisõõrikesed seal sees on ju filigraansed. Et mismoodi Sul see küll õnnestub, voolid niidikesed, katad paberõhukese teise värviga ja siis paned muude jääkidega kokku? Kõlab ilmselt koletobedalt, aga ma ju ei tea mukitki. Ma ikka pean neid igasuguseid juhiselinke uurima hakkama. Ehk siis, kui puhkusele jään...paari nädala pärast. :o)

Eve Piibeleht ütles ...

Selge :). Ise ei tea ma asjast eriti midagi, olen sealt ühe korra helmeid tellinud, need sain küll kätte. Loomulikult on Sul õigus endale mittesobiv ära kustutada :)