neljapäev, 4. detsember 2008

Kiri Jõuluvanale

Armas Jõuluvana!

Mul on palve - too palun 10 meetrit seda veneaegset kitsamat püksikummi. Kui päkapikud veel kümneni lugeda ei oska, siis aitab mulle 7 meetrit ka.

Mirjam

8 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Kui Sa saadad mulle meilile evepiibe@gmail.com oma postiaadressi, siis ma võin Sulle ühe 300-meetrise rulli posti panna, mul on mingist ammusuletud kangapoe aegadest alles. Raha ei taha, aga äkki ühed roosid...khm

Hiline ütles ...

Tule taevas appi, mida ma 300 meetriga teen! Mulle 10-st m piisab, hea küll, vast teen ka teise raami ja sellele ka 10 m (arvan kui Muhedik ka sellist raami tahab, siis on talle ka ju vaja ;D)
Aga roosid saad, mis värvi ja palju tahad? Mul oligi kavas neid teha, sest tekkis idee, kuidas neid saab "küpsetada", et nad paremini oma vormi hoiaksid, ja oligi plaanis järgi proovida.

Eve Piibeleht ütles ...

No eks ma kerin selle puntra pealt siis vajaliku koguse maha, kui nädalavahetusel Eestis tagasi olen. Postiaadressi on ikka vaja, Viljandi kanti Hilisele vist ei lähe kohale. Roosid...rohelised olid vinged :)
Parool ingly.. jõuluinglid liikvel?

elfriide tramm ütles ...

mamma mia, küll sellest kogusest saab ikke püksa... :D. seal viljandi kandis oli miski vanaaegse pesu näitus küll, seega ma saan aru, kui hilisele pitsid-satsid pähe lõid :P

a kas seda kummi enam ei müüda? ma just kavatsesin poodi minna ja kah kümmekond meetrit osta. tõsiselt - kas enam ei ole või?

uness... jah, ega siukst nalja ei näe uneski mitte :)

MUHEDIK ütles ...

Mis te sinna poodi siis jooksete, saadame kõik Thelale oma aadressid ja juulupakk missugune.
Hmmm... ma vist seda raami igatsen küll:))) Enne uut aastat pole aega solgerdada, aga kui Sa selle raamiõpetuse ka ükskord üles paned, siis õpin ehk saagima:))) ja kruvima ka.
Ja Hiline, palu ikka varuga, mine tea, Sul ju lippe palju ja neid liblikaid ka vist oli sadadega, pühendudki raamidele:D

hanchan - (kummi)kankaan:D

Hiline ütles ...

Kummi müügil küll ja küll - pitsilist ja satsilist, laia ja kitsast, aga kõik nii lõdva venimisega, et ei sobi mulle üldse, juba osaliselt märgunud siid venitab kummi välja. Ja seda vene head tugevat, aga väga hästi venivat otsin juba pikemat aega taga. Vanadest varudest ainult 1,5 sm laiust veel alles, aga see väga lai, kitsamat vaja.
Ma pole ikka veel uusi raame teha saanud, keksin niisama aega surnuks ja kakun aknaraamidelt kleebekaid maha, lõigun penot ja juhendan mehi - täna toodi lõpuks ka uksed. Ja kuramuse peni leidis ka aja, mil oma kasukat maha ajada. Pealegi kasvatan iseloomu, sõbrannalt sain sel aastal imevarakult jõulupaki, otsustasin, et ei tee lahti enne õiget aega, aga... äkki on selles kängurumunad?, need lähevad ju soojas toas halvaks..., iseloom ka ei taha kasvada :(
Pealegi see Aedniku aasta... ei tea, kas tõlkija viga või see, et ei ole originaaljoonised, aednikujutt on aga Čapekit ei ole

MUHEDIK ütles ...

Jaa, meeste juhendamine on alati kõige tähtsam töö:)))
Oota ikka, saad äkki kohe kängurud:)) mõtle kui tore, hüppavad koos haneperega ringi:DDD
kui kasvatad, saa suure iseloomu!!

Köögikata ütles ...

:o)))
Tänapäeva kitsas püksikumm on jah hulka laiem ja teise olemisega, kui see vana, just vahetasin olude sunnil ühe vana uue vastu välja selles punases seelikus.
aga minu parool meenutab mulle mu hommeõhtust tööd - kingers
Niiet ruttu magama, et kringliteoks jõudu koguda!