reede, 2. jaanuar 2009

Uuel aastal siis uue hooga

Hei, kas te ikka tahate siidimaali raami ise teha või ostate parem selle Ka väga hea raam ja võrdlemisi hea hinnaga kui muidugi ei ole kavas miskit muud suuremat peale rättide-sallide teha.

7 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

No ma kohe ei tea. Just tuletasin Sulle seda 5m siidi meelde (oma blogis). Pane vast ikka see tegemise õpetus üles, saan aru, et siis pole see väga kindlate mõõtudega piiratud.
Ainult, et jaanuaris ma sinna linna küll vist ei viitsi sõita. Viimane elamus oli kohutav- soolaporised lirtsuvad tänavad, nõehall lumi, pori pritsivad autod, mornide nägudega ringisebivad ja tõuklevad elukad:SSS Ei ühtki naeratavat nägu:(. Issus, ja ma olen seal pea terve oma elu elanud:S:(((((((( Kord kvartalis elab veel kuidagi üle.
Hingama hakkasin alles siia koju tagasi jõudes:))
Aga raami tahaks küll ise teha,olgugi, et saagi hoidsin viimati käes küll mitukümmend aastat tagasi kui mehega suure saega küttepuid oli vaja lõigata:)) No tuletan meelde!

Hiline ütles ...

:) Minu raamil on saagimist imevähe, 2 lippi ainult pooleks, minagi sain hakkama. Seda, mis mul alul kavas oli ja hakkama ei saanud, õpetama ei hakka.
Aga see linnaskäik... vot-vot, õieti kirjutasid, mul veel see häda, et ma ei peagi neile näkku vaatama, samal põhjusel ei taha ka sugugi oma nina majast välja pista. Depressiooni ei põe, aga olen hirmus unine ja ei ühtegi ideejuppigi :(

MUHEDIK ütles ...

Maru rahulik peab olema, ütles Karlsson ja jaanuar ongi magamise kuu:))) Ideed tulevad siis peale puhkust, egas ma ilmaaegu kõiki neid laisklemise asendeid välja pakkunud:) Mina alustan esmaspäeval, panen arvuti üürgama ja vaatan, millise külje keeran:)

Eve Piibeleht ütles ...

See magamise jutt on ikka jumalast õige, ma olen viimase pooleteist nädala jooksul ka peaaegu kõik Muhediku pakutud asendid ära kasutanud ja ikka nagu jääks väheks, mitte ei kisu esmaspäeval tööle, tee või tina.

deia ütles ...

see linnaskäimise jutt sul Muhedik jummalast õige. Kuigi ma elan peaaegu Tallinna külje all - siis linnas käimist proovin vältida nii palju kui saan. Ja olen pärast linnas käiku lausa haige - nagu oleks keegi mahlad seest välja tõmmanud.
Mul üks tuttav pidi tooli pealt maha kukkuma, kui ma ütlesin, et ma Viru keskuses ainult 1 x olen käinud ( ja siis sain ka 3 päeva kestnud peavalu)

Liia käsitöö ütles ...

Hea uut aastat, palju isetegemise rõõme!
Seda raami õpetust oleks vaja küll. Mul on olemas see plastikust ja juba päris ammu kingiti see mulle. Aga seal peal saab ainult 90x90 kõige suurema asja teha. Salli tegemine oli üsna niru, pidin mingi jõnksu keskele aretama, et värvid väga koledasti kokku ei jookse.
Linnas käin minagi üsna harva, nüüd pikkade pühade aegu ei pistnud ninagi kodust välja, leiva-saia lasin ka lastel koju tuua.

MUHEDIK ütles ...

Uuuuuuu, kus kadusid? Ja kus nüüd see uue aasta hoog on?:))) Homsest tuleb magamist vähemaks jätta:)