neljapäev, 5. veebruar 2009

Ei ole edevusel piire...

Kui juba, siis juba :) Midagi arvutist kokku kraabitud.

Mõned piltijäänud "interjööri detailid" siis mujale ja meile.
Traditsiooniline beebitekike omanikuga ja emmele kingitud keest ka tiba näha

Selline siis kogu tekike

Barbile heegeldatud voodikate...

... ja Barbi omanik ei või ju ka ilma voodikatteta jääda

See sai ka suguvõsa uuele liikmele. Vahepeal oli beebibuum ja vaevalt jõudsin tekke teha, pilti nad ei jõudnudki (isegi arvu ei mäleta, 4 või 5 kahe aasata jooksul nende piltidel olevate tekikestele lisaks).


Nüüd siis ka kodumaist. Uued aknad, vanad öökardinad, tegin rulooks, alumine äär endal linasest heegeldatud

Poja telekavaatamise küljealune

Kassi uus küljealune

Sellist karvast asja näen iga kord kui mees õhtul vannitoast tuleb (paar päeva ei ole näinud, vöö kuhugile kadunud, paistab, et pesumasin ei söö ainult sokke).

Siin siis vaibake ja väike seljapadi, kuhu too karvane end telekat vahtima sätib, soojendusega, nagu näete :)

Ja siin siis minu põrandapadi, mida kasutan kui mööda põrandat rooman eskiise teha ja siidi värvida. Selle all heegeldatud tumba, kuhu mahub 3 komplekti külaliste tekke-patju ja kuhu too karvane armastab oma jalad välja sirutada :)

8 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Need roosidega tekid...mmm. Ilmselt on mul raskekujuline roosisõltuvus.

MUHEDIK ütles ...

Need pole lihtsalt tekid- need on unelmatekid. Vapustav! Nüüd oleks mul küll vaja sinna kapi taha neid päkapikke:))) Terve järgmise talve vist pühendan end sellistele asjadele..
Aga ole hea, vaata veel mõne kapi taha või peale või ärapeidetud kotti:))). Jumal teab, mis aarded seal veel peidus on:)

Ja kas tead, eile kui hakkasin seda Nevskit endale favoriitidesse panema, selgus, et ta on mul seal ammu:((. Miks ma teda vaadanud pole, ei tea isegi. Arvan küll, et tellin sealt need pintslid. Jumaldan e-poode, ei pea linna minema:))) Ole pai, pane siis kirja need kõige hädavajalikumad numbrid. Mul ei olnud aega väga seda lehte uurida, aga enne tellimist on vist vaja registreerida. No see on väike mure.

elfriide tramm ütles ...

vapustavad asjad ja hea ja soe lugemine! :)

elfriide tramm ütles ...

ja veel - mina, kes ma eluaeg pole päevatekke sallinud, mõtlen nüüd, et võiks vist ikka teha. see heleroosade roosidega võitis täielikult mu südame :))

Hiline ütles ...

Seal Nevskis ma küll end sisse ei reganud, tegin tellimuse ja ostukorvi kinnitades kirjutasin oma kordinaadid, arve tuli meilile viisaka kirjaga täpsustada aadressi (mu aadress on a´la "külla vanaisale" ja ajab palud segadusse :D)

Pintslitest siis "stardipakett"
Sünteetika ümmargune: nr 2 (1)
nr 6 ja 8 (võid võtta 3+3 või 4+2)
nr 18 või 20 (1)
Sünteetik ovaalne nr 24 (1)

Muide, kui juba tellimiseks läheb, siis (kui muidugi oled harakatüüpi) hamsterda ka C.Kreuli värvilisi siidikontuure kas pärlmutrit või litritega. Ise olin natuke kitsi - tegin siidsatiini tellimuse ja nüüd arvutan, et kas kartulikoori jätkub kevadeni kuni rohelist saaks :))))

Ah, et tahate mu tegemistest veel midagi näha? Tänage jumalaid, et mu õmblustöödest pea miskit alles pole, ma ostsin perele ainult pesu ja meeste päevasärke, kõik ülejäänu õmblesin ise, voodipesust ülikonna ja mantlini, nüüd juba vist 10 a. ei taha õmblusmasinat enam nähagi ja ostan kõik (a ma ei viitsi isegi ostmas käia), isegi köögirätte.

MUHEDIK ütles ...

Ega jah, kui Sa veel palju neid asju näitaksid, siis häbeneksin end olematuks. Mul on ainult ühest kootud seelikust kahju, mile tuletas mulle meelde noorem tütar, aga ega ta enam niikuinii selga ei mahuks:((

Praegu oli mul veidi rohkem aega, uurisin Su asju põhjalikumalt. See kassitekk- kas see on õmmeldud ja siis lahtilõigatud, no ei oska paremini selgitada. Kui jah, siis olen teinud selliseid diivanipatju, aga kus nad praegu olema peaksid, ei tea küll keegi. Koi igastahes tegi seal päris kenasti krõmps-krõmps, ju nad ikka päris hea kõhutäie said. Aga aotäh jälle meelde tuletamast.

Pintslid tellin ära, vast tuleb ka see õnnis aeg, kus saan pläkerdama hakata.

Hiline ütles ...

See kassi küljealune on nõelaga tehtud jah ja siis lahti lõigatud, mingi perioodi diivani-tugitoolikatete ja patjade jäänuk (vist tahtsin veel midagi teha, aga tehtu kulus inetuks ja sai ära visatud), mille kapist nüüd leidsin, poolelioleva osa ära lõikasin ja kassile kinkisin. Mul mehed paremad villaste asjade "hävitajad" kui koid :)

Nüüd kappe-kotte-arvutis-mälus sobrates paneb ikka imestama ennastki, et kunagi sai nii palju tehtud (mul üks laealune kapp veel sobrada ega tea, mis seal on), noh, eks selle all kannatas jälle nõudepesu ja ega ma suur koristaja ka ei ole kunagi olnud (kas Sa tead kui palju aega oma elust kulutab naine lapiga nühkimisele - keegi ütles, et 8 aastat! minu peres mõttetult raisatud aeg - lapsed, kassid, koerad ja poole tunni pärast oli kõik nagu enne koristamist, pealegi oli alati lihtsam teha uus kui puhastada plekke ja kassi-koera karvu kui neid pestes ja harjates enam välja ei saanud, tolmuimejaid on palju kulunud)), ma veel lisaks istusin alalõpma nina raamatus, õmblesin-kudusin öösiti, nooruses mul piisas uneaega ainult 3-4 tundi kui sedagi, nüüd siis magan vist tasa :) Ja kui enne sai tehtud, mis tahtsin, siis nüüd rohkem unistan, et mida kõike tahaks teha. Unistamine on ikka kuramuse raske tegevus :))))

Aga ühte suuremat pintslit läheks veel vaja, nii et Skizze pintsliletist Sul pääsu pole.
Hea, et mul enam Tartusse pole vaja sõita (värvin aga vatitupsuga edasi) :), nihverdasin luksusliku siidi (mida isegi terves Tartus ei ole) interneti kaudu ja märtsis siis väravasse oodata - vahva rahvas seal Hobipunktis.

Köögikata ütles ...

Oh jumal küll, võtab lausa hingetuks...