pühapäev, 22. märts 2009

Leidsin ka märtsikellukesed :)

Kui õhk lakilõhna paksult täis ja ventilaatorist jääb väheks, siis tehke aknad lahti. Vahel päris kasulik ka lahtisest aknast välja vaadata - näeb rohkem kevadet, sel aastal tükivad kõrged lumevallid kõike nägemast :)
Nii et selgi kevadel ikka esimesena märtsikelluke - imesid ikka ei sünni :)))


Kui paremat pole, käib pappkarp ka, peaasi, et töö selgeks saab. Proovisime siis autolakki ka. Täitsa super!
Esimene otsast lõpuni iseseisev töö.

Homme siis koolivaheaja lõpetamine :)))

Ei olnud täna mahti teha selle karbi külgedest korralikke pilte, need lambivalgusel pildistatud ja ei ole õige tooniga (kui üldse on võimalik neid pigmendivarjutusi pilti saada - ikka kas paistab alusvärvi olevat või jätab määrdunud mulje), aga kraklee ilusti nähtav.
Kruntvärv valge, see unustati tumedaga toonida enne krakleelaki kandmist. Lakki ka üpriski õhuke kiht peale kantud ja peale minutijagu fööniga kuivatamist kiiresti vilditükikesega värv peale tupsutatud. Igatahes tulemus vahva, eriti kullapuudriga pintseldatud kohad, kus heledad mõrad näivad täitsa lummavalt läbi kumamas.
Suurim viga kogu töö juures, et harjutamiseks väga vilets karp - hirmkahju, et supertöö nii viletsal materjalil.

7 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

SUPER!!!! (y),

Köögikata ütles ...

Ohhh, küll Sina oled jälle toimekas olnud. Minul läks kogu võhm järjekordsete sünnipäevapidustuste organiseerimisele. Aga see ka muidugi tore tegevus. :o)

Hiline ütles ...

Ega siin mina neid asju teinud :)))

MUHEDIK ütles ...

Ma ütlesin juba ühes eelmises postituses, et Sul on väga andekad õpilased!
Aga küsin veel. Kui paks või vedel on see värv, mille lakile kannad ja kui paks see kiht on? Sina ju ikkagi juhendasid?:)
Ma vist tegin üldse liiga paksu värviga.

Eve Piibeleht ütles ...

Mul tekkis veel küsimus, et kuskohast üldse nii vahvaid salvrätikuid saab, nendes poodides, kuhu mina satun, valitseb selles riiulis igav liiv ja tühi väli.

Hiline ütles ...

Thela, Vaata siia

Arella ütles ...

Väga kaunid karbid - kastid!Siinseid salvrätitehnikas karpe vaadates muutus mu suhtumine sellese tehnikasse. Juba tahaks ise ka proovida ;)