laupäev, 11. aprill 2009

Jalutuskäik Boschiga :)

Pühade ajal tööd ei tehta, on ju.
Mina ka mitte, ma ainult jalutasin ja nautisin ilusat ilma :)
Jalutasin Boschiga. Tema küll vehkis tööd teha, aga ega vist masinal pühi olegi, igatahes ei mingit protesti ja kraapis usinasti mu kodustatud heinamaad.



Aga ma ei oskagi nüüd öelda, kas on hea kui on palju sõpru või siiski mitte väga hea, aga mul nüüd terve posu kasulikku kirjandust arvutis (vot siis sulle arvutivaba päeva!) ja pean nuputama, kuda ma nad ka Muhedikule ja Reesile edasi saaks saata.
Vot selle mõtlemise ma liigitaks küll töötegemise kategooriasse :))))

6 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

:DDDD need ajuharjutused ju hoiavadki meid noortena:)

Eve Piibeleht ütles ...

Ma nikastan juba mitu päeva aju, mis riistapuuga tegemist on (sellist mul veel ei ole...äkki oleks vaja...)

Hiline ütles ...

See va laisa inimese riistapuu - minu jaoks on kõige õudsam töö riisumine ja aastaid tagasi mu mees selle riistapuu kinkiski, nüüd ainult jaluta ja tühjenda seda kastikest kärusse (jube hea komposteerimise materjal)
Nüüd muidugi ilusamad, võimsamad ja paremad ka müügil (nt. Al-Ko omad, isegi bensumootoriga, ei pea seda el.juhet järel lohistama)
Minusugusele väga vajalik riistapuu, koristab koeramiinid, -karvad ja muu prahi, kribib ka õhutada, mul ju vägagi suure tallamiskoormusega rohuplatsid, ja tasandab ka berna käpaaugud. Noh, ühesõnaga "kodustab" mu rohelist niidetavat umbrohuvälja :))))

Eve Piibeleht ütles ...

Mis selle riistapuu ametlik nimi võiks olla, kui ma poest heinamaa kodustajat küsin, ei pruugi nad aru saada.
Al-Ko Tallinna garantiiremondiga on mul väga kehv kogemus, vennad seisid, käed puusas ja imetlesid, kuidas ma 27-kilost lattniidukit autost välja sikutasin. Tõstmine polevat nende töö.
Boschiga teeninduskogemus puudub, ükski pole rikki läinud :)

elfriide tramm ütles ...

mis mudel see bosse sul on? sa oled tegelikult kunagi varem seda kusagil öelnud ka, aga mul pole meeles....

Hiline ütles ...

Bosse on samblariisuja nimetusega, praegu nii väga ei soovitaks, natuke liig kerge ja liig lahja (400W), aga juba 4. aasta kribab mu umbkaudu 800 ruutu hooldada, kevadisele "suurpuhastusele" lisaks ka suvel seda, mida muruniiduk maha jätab (osa koeras...a, pudenenud õunapabulaid jm.)

Nad vertikuleeria nimega riistapuud, soovitaks vaadata kindlasti sellist millel koguja ka küljes (no kes tahab pärast veel platsi üleriisuda). Al-Ko´t tean sellepärast soovitada, et üks mu sõbrannadest selle riistapuu omanik ja olen oma bossega võrrelnud, ise jääks küll armsaks saanud bosse juurde (tal nii lihtsa süsteemiga käib koguja küljest ja külge, et enam laisem ei saagi olla), aga sõbrantsi oma on natuke kobedam, võimsam ja effektiivsem.