kolmapäev, 14. oktoober 2009

Hih!

Üks hea inimene palus, et võiksin olla natuke mõistvam ja teha oma blogi teemad märksõnadega kättesaadavamaks.
Noh, hea inimese palve on täitmiseks ja asusingi siis sortima teemasid, mida võiksin märksõnadega varustada või mida hoopis välja visata, aga mu monitor oli teisel arvamusel ja viskas pildi eest.
Järgmisel päeval ka - arvuti läks käima, aga pildikastis täielik pimedus.
Läpakaga aga ei pääsenud kuidagi blogisse, viskas aga teksti, et "Sorry, the page you were looking for in the blog Hiliseaed does not exist" ja veel miskit kookidest

Pere nõukogu otsustas siis, et ega pole mõtet seda vana monitorimonstrumit remonti viia, pisteti pangakaart pihku ja viidi shoppama, et saaksin valida uue - suurema ja õhema...
... ja ma valisin suurema ja õhema - televiisori! :) Väga hea otsus muideks, mul praegu lõngade "hävitamise" periood (ainuke tegevus, mis ei väsita silmi) ja see "piltide ja heliga tapeet" on kudumise-heegeldamise puhul vägagi mõnus "lisand"

Kuna mu toas ruumi ainult ühel jalal seismiseks, otsustasin natuke korrastada, et kui arvutilaud ja osa seinakappe toast välja visata, et asendada vähem ruumi võtvate seinariiulitega, saaks siis ühe seina kenasti selle suure ja õhukesega "tapetseerida" ja endale mõnusa lebotamise ja lõngade "hävitamise" kohakese sisse sättida.

Mnjah, teate, juhtmeid kokku korjates avastasin, et monitori küljes ei olnudki millegipärast juhet?!
A´ mina juba täitsa harjunud, et ei pea enam ninapidi arvutis vahtima, pealegi on praegu kaks tööd pooleli ja tulemas suur-suur kogus tellitud lõnga ja kui ma suurt arvutit koos lauaga toast välja ei viska, ei mahu mu lõngad ega ka ise nagunii tuppa ja telekat ka pole kuhugile riputada.

Eks pean siis tegema otsuse...
Nii et, kui mind pole siin, siis ma lebotan mõnusalt teleka ja lõngadega, sest on ju sügis ja siis tuleb talv ja ma pean ju nad kuidagiviisi üle elama :)

4 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Ära ikka päris ära kao, me tahame ka Su kudumeid ja muid ilusaid kätetöid ju näha!

MUHEDIK ütles ...

Ma siin samal arvamusel, et päris ära kadumine poleks küll eriti ilus:(
Ja üleüldse kui ma õigesti mäletan, siis eelmisel aastal väitsid Sa hoopiski, et ei olegi suur telekavaataja, kas sel aastal on vihm või tuul Sulle miskitpidi mõjunud:D

Ilma arvutita ka ikka päriselt ei saa, igasugu uudised ja uudishimu...ikkagi mingi aken tuttavate ja vähemtuttavate juurde:)
Ja lõngakerimise vahele on ikka päris kosutav mõnikord ka lihtsalt lobiseda- kasvõi virtuaalselt. Eriti hästi pidi see naistel stressi vähendama.

Anonüümne ütles ...

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ -nutt ja hala! niigi oli blogi jupp aega kinni, mõtlesin juba kirjutada ja alandlikult võlusõna paluda.

a kuule... kas su arvutit ei saa teleka taha ühendada?

trum

Anonüümne ütles ...

a see, et monitori küljes ei olnudki juhet, meenutas mulle ühte tõestisündinud lugu, mille eest üks arvutikonsultant töölt lahti lasti.. kui ta oli dumbjuuserist klienti igati aidata püüdnud ja siis selgus, et kliendil ei olnud elektrit... ;)

trumm