neljapäev, 22. oktoober 2009

Veel "kulutatud" lõnga

Tekike lõpetatud

Pudel salvrätitehnikas tuunitud, kahjuks ei saa näidata teiselt poolt nn varjatud pilti, ei jäänud kuidagi fotole
Põhiliselt villa-sünteetiks segu ja natuke mohääri

See väärtuselt väike "varandus" - väheke lammast, helehall kašimiiri, mohääri ja laama segu. tiba tumedam mohäär natukese sünteetikaga, tume laama ja muster laama-kašimiiri segu. Veel lahtine, kas koon juurde kapuutsi või sallkrae, pontsho parajalt suur paks ja hirmsoe, mine sellega või põhjanabale.
Ja heegeldatud ka. Lambavill vähese sünteetikalisandiga.

Kui ma nüüd need kuramuse seinakapid ka kuidagi toast välja saaks viidud, oleksin kohe väga tubli. Vastasel juhul "raskendatud ligipääs internetile" kestaks vist lõpmatuseni, praegu tegutsen põhimõttel, et mida saab edasi lükata homseks, lükka ülehomseks ja saad endale mõned vabad päevad, ning vedisin arvuti internäti juhtme otsa tagasi :)
Pealegi mul õunavein ka juba niikaugel, et laupäeval tuleb pudelitesse villida. Degusteerimine siis kusagil kuu-paari pärast ;)

7 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

See hall pontsho tekitab tahtmise sinna sisse pugeda ja kuni kevadeni mitte välja tulla. Kuigi hall pole muidu üldse muu lemmikvärv, aga see on just selline...talveunehall.

MUHEDIK ütles ...

Jaaaa, Sa oled seda vihmaaega tõhusalt kasutanud! Ja üks ilusam kui teine, ma poeksin kohe neisse kõigisse, eriti kui nad kapuutsiga oleks- pean seda üheks inimese suurimaks leiutiseks:D
Halli vastu pole mul kunagi midagi, sobib hästi kõigi muude värvidega.
Supertöö!

Köögikata ütles ...

OHHHHH, vägev!!!!!!!!!

Hiline ütles ...

Selle halli tegin endale, osa lõngadest pesemata villast kašimiirkitse- ja laamavill segi näpitud) enda kedratud ja praegu seetõttu ka küllaltki "tibutamiskindel".
Ühe halli lambavillast tegin veel, aga läks enne uuele omanikule kui fotoka oma remondiootel toa väljakolitava trääni seest üles leidsin. Eile "hõljus" ka lilleline (soov oli just nende värvidega saada) uue omaniku seljas minema. Punast veel mõtlen, kas müüa ära või mitte.
Roheline on veel vaba. kahjuks pole rohkem neid lõngasid, et teha kapuuts ka :)
Aga ega ma selle vihmaga nii väga toas püsinudki, kasutasin plusskraade ära ja valasin veel 2 lillepotitoorikut valmis, mulle meeldib selline vett täis õhk.

Hei, mutid, ainult 4 kilo! ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

mulle tõeliselt meeldib see tekk! pagan, hakka või ise heegeldama, kuigi mul ei ole seda trukki olemaski, millega heegelnõel käe külge käib :)

trumm

Anonüümne ütles ...

oleks see roheline sinine, siis lendaks maailma otsast kohale teda endale kauplema :)
imeilusad :)