neljapäev, 20. mai 2010

Loksutatud, mitte segatud

Veel uusi tulpe, kellest osa Lillekasvatajalt (suur-suur aitäh!) saadud ja ülejäänud juhanist. Kõiki kahjuks pilti ei saanud - patareid said tühjaks.
Sordinimed mind ei huvita, kuigi mõnel ka lipikud alles (harakad polegi veel kõiki ära pätsanud :D), mulle piisab lihtsalt nende ilust ja teadmisest, mis sordirühma nad kuuluvad.

Esimese pojengina alustas õitsemist ???, saadud Hispaaniast, väga sarnane anomaalsele, aga õis on laialt avatud (ei ole tassi- vaid taldrikukujuline) ja lõhn oleks ka nagu et teistsugune
Ja sirel ajas oma esimesed õied lahti, ei tea, kuhu tal kiiret, teistel õiekobarad alles väikesed

Vahepeal ka üks rätike, 90x90, tehtud

A´nüüd keeran peamiselt jäätisest toitunud ja hirmsasti autosõiduga loksutatud kere horisontaali ja vaatame, kas püstitan magamise rekordi või olen juba tunni pärast aias võililli taltsutamas või vahepeal blogides uurimas teiste tegemisi (kui õues liiga palav).
Kardulas õitseb ja ka paar maasikat juba põske pistetud, mis sest, et ananassad - kõlbasid süüa küll :)))

7 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Hea, et tagasi oled:)
Mulle meeldivad tulpidest väga 7, kahju, et Sa nime ei tea, sest mul on ta ka nimetu ja siis neist, mida mul pole 10,11 ja 14. Ikka peab nimesid ka teadma, nüüd ma ei teagi, keda võiks tulevikus ehk tahtagi.
Meil hakkab tulbiaeg otsa saama, ka õitsevad võilill, kartul ja tomat, esimesed maasikad sai küll harakas:D Ja ilus heleroheline on kuskile kadund:(

Tsiil ütles ...

ja kuidas teil seal need esimesed maasikad juba on?!

hhh, tulpidest meeldis mulle eriti 8 ja tagantpoolt viimased 2

MUHEDIK ütles ...

Kaks viimast on kindlalt viridiflora´d. Viimast kahtlustan olevat Minuett Dolls, aga nii pealt pildistatuna võin ka eksida:)

Hiline ütles ...

A´mis heleroheline?

Köögikata ütles ...

Jahhh, tulbid on ikka ühed ilusad lilled küll.

Hiline ütles ...

Viimane on rohetulp Omnyacc, Doll´s Minuet on väga vähese rohelisega ja tagasihoidlikuma "sisuga" :) (mul jäigi pilt tegemata).
11 on Rem´s Favourite.
14 Spring Green

7 on kas "rohevahetus" üle aia või Lillekasvatajalt saadud.
3, 4, 5, 8, 9, 10 sain meie poest "peenraha tagasi", nov. lõpul kui müüja tahtis nad minema visata, et ega nagunii keegi enam neid maha ei pane ja nii ma igaks juhuks panin need sibulad mullahunnikusse (kõik erinevad sordid darvini hübriide), ei uskunud, et ellu jäävad - paar päeva hiljem olid ilmad juba miinuses.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

7 ei ole Lillekasvatajalt saadud. Lillekasvataja jagas Sulle vaid liiliaõielisi, muideks. Aga hea vaadata, et nad ilusasti õitsevad. Eriti esimesel fotol Purple Dream!
Ilus! See teeb rõõmu