teisipäev, 4. mai 2010

Teeks aias tööd, aga sajab...

... ja nii siis kulutan energiat näiteks sellise koti tegemisele, mis valmis täna ennelõunat. Nüüd veel märjaks ja vormida, heegeldus ju muidu venib

Ahhaa, valmis tool jäi näitamata, kuigi ega seda niisama lihtne pildistada olegi, et pildil näeks välja selline nagu ta tegelikult on - ikka paistab kirjum ja laigulisem ja..., aga miskit ikka


Ja nüüd siis lähen bernal talvekasukat maha kammima.

Kuramus küll, et ei viitsinud eile minna kive tooma, nüüd ei teagi millal peale sellist sadu jälle põllule sõita kannatab.

8 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

No oled ikka virk inimene!
Ma küll ainult uimerdan täna ringi:(

Hiline ütles ...

Jajah - virk ja tige! Mul veel 2 peenart teha ja ühes päevaliiliatele uus koht otsida, vana kadakas, kelle paar aastat tagasi kuuseheki juurest selle kollase elupuu taha istutasin, on hirmsasti laiutama hakanud.
Muide pisi minor on elus! :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Lahe tool! Nii peene tabureti peale ei raatsi ju istudagi!

Köögikata ütles ...

Ilus-ilus-ilus! Õhhhhhhh! :o)

deia ütles ...

see taburet on väga kena. kas see ka salvrätitehnikas tehtud?

Mul kindel plaan seeaasta ka seda salvrätitehnikat rohkem harjutada. esimesed katsed läksid küll aia taha - tulid ainult mingid jubedad käkid välja.
vbl peakski hakkama hoopis käsitööga tegelema, sest aiatöö ei saa ega saa seeaasta kuidagi hoogu sisse. nagu mingi pidur oleks peal.

Hiline ütles ...

Deia, kui tuled seda potimätsimist "harjutama", siis ma võin natuke ka salvrätitehnikas näpunäiteid anda. Mingil päeval selle kuu lõpupoole võid isegi näpud minu praegu alustatud tööle külge lüüa :)))
Muide, teod soolvees on õudsalt jälk asi, nii korjamise ajal kui ka utiliseerimisel. Parem võta kaanega nõu, sortsa sellesse natuke EKO värvilahustit, see tapab oma aurude ja isegi vähese kokkupuutumisel ära, lima ei erita ja hiljem lisades süütevedelikku, põlevad nn lahusti kahjulikud ained ära ja võid kaevata maasse komposteeruma.

Tsiil ütles ...

See tigude soovitus oli küll asjakohane ja kulub marjaks ära. Täna oli nii külm, et tigusid oluliselt näha polnud.

Taburett on tore. Ma olen salvrätitehnikas piimakanne teinud, toolide peale pole tulnud. See kass ja koer seal on väga meeleolukas

deia ütles ...

Hiline, mul su meili aadress kuskile ää kadunud ( ma juba olen siuke hajameelne), kirjutaks sulle meili peale, ei hakka siin blogiruumi risustama