reede, 13. august 2010

Hei workshoplased!

Kas teile sobiks järgmise nädala teisipäev (17. aug)?
Või oleks parem neljapäeval (19. aug.)? lubati jahedamat ja lootus taevamärjale, aga varjualune olemas.
Hilisema kohta ei tea ette ennustada.

9 kommentaari:

Nodsu ütles ...

Kas tegemist on "potimätsimisega", oleksin sellest hirmsasti huvitatud?! Siit-sealt blogidest on silma jäänud, et miskit plaanis... aga konkreetsemalt pole nagu infot leidnud... Tuleks või üllatuskülaliseks :D, aga ei tea kuhu tulla...

Eve Piibeleht ütles ...

Kui oma liivahunniku järgmisel nädalal kätte saan, üritan kodus workshoppida...kahjuks puhkus läbi ja argipäeviti lõunamaale ei pääse, lähimate nädalavahetustega ka suht kehvad lood.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

See oleks põnev aga mina ei pääse enne liikuma kui septembris :(
Su tiik tundub nii suur! See üks uus taim on vist särjesilm mingisugune.
Äkki Sul jääb kõõluslehte üle?

Köögikata ütles ...

Mina ka ei pääse kuhugi. :o( Aga kui Nõosse sõidul väga suurt ringi sisse ei tule (?) saaksin 31sel augustil korra läbi põigata küll. Lihtsalt külla (ja ma olen eelmisest suvest kive ka võlgu, sest kaasaveetud jäid hoopis Muhedikele kasutada). :o)

Tsiil ütles ...

Esmaspäevast alates tööl :(

deia ütles ...

Mina saaks augusti viimasel nädalal nädala sees tulla- ainult, et kas ühe pärast on mõtet sul seda asja ette võtta. Aga mul plaanis niisamagi läbi jalutada see sügis kindlasti :D

MUHEDIK ütles ...

Kui Deia augusti viimasel nädalal tuleb, siis ajaks kuidagi selle aja ehk kokku, oleksime kahekesi vähemalt ja me keeraks siis otsa edasi Deia poole, olgu ta kodus või mitte:), sobiks siis ehk neljapäev. Kuupäeva peab täpsemalt vaatama

Hiline ütles ...

Vast paari päeva pärst saan teada, kus ja mis ma ülejärgmise nädala neljapäeval (26) teen. Reede oli planeeritud shopinguks.
Kahjuks ei saa ma, kuigi tahaks väga, Köögikatat võõrustada, sest pole veel täpselt teada, millal ma nädalavahetuse sõidult tagasi jõuan.
See suvi on mind niipalju kosutanud, et olen täitsa autosõidukõlbulik, ilma igasugu virisemata :DDD

Köögikata ütles ...

No pole hullu, jääb mõneks teiseks korraks (mul veel peale selle 3x vist seda koolivahet sõita). Aga seda on rõõm kuulda, et Su tervis reisimiseks hea on. :o)