laupäev, 7. juuli 2012

Ja need teised roosid

Ausalt öeldes, kui neid keegi teine hooldab, siis meeldivad nad mulle isegi väga :)
Noorperenaise rosaarium













7 kommentaari:

Milda ütles ...

Mulle meeldivad ka teiste hooldatud roosid väga

Nodsu ütles ...

Olen hakanud roose aasta aastalt ikka rohkem armastama ja nende valik on ju tegelikult tohutu - erinev õie kuju, erinevad värvid, lõhnad jne jne... Väga kaunid õied! Kui saladus ei ole, siis mis roos on üheksandal pildid, õrnroosa valgega? Selline ehtne tibiroos :)

Hiline ütles ...

See tibiroosa on Kanada pargiroos Morden Bluch, madal põõsas, haiguskindel ja külmakindel ja igavene nuhtlus sel vihmasel suvel - õisi tohutult, aga vihm rikub neid ja kui tahad vähegi kena väljanägemist, siis aga korja pihutäite viisi vihma rikutud õiepuhgi ja õisi.

Unknown ütles ...

Roosid on tõesti ilusad, aga endale ma neid palju ei taha. Mõned ikka mul on. Mulle ei meeldi, et nende õielehed on pidevalt maas laiali. Iga päev korja neid üles et aed viisakas välja näeks.

MUHEDIK ütles ...

Ilus valik Su noorikul. Ja mulle meeldib samuti kui neid keegi teine hooldab ja kui see veel kellegi teise aias toimub, võingi jääda neid vaatama:)

MUHEDIK ütles ...

Eelmise postituse kommentaariks sedapalju, et tänu sellele, et need jaapanlsed Sul jalgupidi vees kevadel on, nad üldse õitsevadki.

Hiline ütles ...

See suurem ensata puhmas on pea kogu aeg jalgupidi vees, saab kohe esimese portsu kui sadudega tiigivesi üle ajab või jõhvika-mustika maa kastmiseks ise lasen üle ajada. Kartsingi, et ega sellises liigniiskes ellu ei jää, saigi tast suurem juuretükk kuivemale istutatud, aga paistab, et meeldibki olla suuremjagu märjas.