kolmapäev, 9. aprill 2014

Osa ühest ja teisest

 
Lauakatted, tehtud ei tea  mis ajast kapis seisnud linasest paksust kotiriidest salvrätitehnikas, krunditud akrüülvärviga ja salvrätid kleebitud tekstiilliimiga. Kuumakindlad ja pestavad.

 
 
Kuna ei usalda oma käsi enam niipalju, et teha mahlad 3 liitrilistesse purkidesse (purgipesemine ja kuumade purkidega tegelemine), siis ostsin mahla säilituseks Bag in Box   karbid ja mahlakotid. Üle ootuste mugav kuumutatud mahla kotti panna ja mahla neist klaasi kallata. Ja nagu vist aru saite, siis ka koduveini neis hoida, meil ju pole selliseid veinijoojaid, kes korraga pudeli tühjaks joovad, aga uuesti suletud pudelis vein nädal-paar seistes on juba nats lahtunud. Noh ja saigi tehtud mõned karbid kingituseks ja see siis jäi koduseks disainielemendiks :)


 
 
 
Ja maitseaine ning hoiupurgid-pudelid. Ikka selles heas ja lollikindlas salvrätitehnikas, mis alati õnnestub.
Pudelis sool, suuremates sagedamini kasutatavad riivsai ja kakao, jätsin ka väikese "aknakese" värviga katmata, et oleks näha, kas pean juba juurde ostma. Ning pisemad purgid, milles enamkasutatavad teralised-lehelised vürtsid.

Muhedikule - parem on kurgid 5 liitrilistesse istutada, millegipärast ei taha väiksemas korralikult kasvada, kuigi sama sort, muld ja hooldus. Toatomatid aga kasvavad ka kolmestes ilusti.

 Detskij Sladkij õienupud

Siin siis kogu taim oma ilus 3liitrises potis ja kõrval näha ka kastis kasvav Promyk, kes avab oma õied vist juba sel nädalal.

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Ilusad ja mis peamine, ainulaadsed kuivainete purgid, eriti meeldivad mulle need tekstiilist esemed.

Aitäh ka personaalse vastuse eest, järgmisel aastal proovin aknalauakurgi ära.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

tõesti vahvad hoiupurgid, peaks isegi midagi proovima

Nodsu ütles ...

Imetoredad kõik need decoupage tehnikas kaunistatud asjad!

Futu ütles ...

Väga kaunid.:)

Köögikata ütles ...

Imeilusad, aitäh jagamast!