kolmapäev, 20. mai 2009

*****

Halvad asjad käivad ikka kolmekaupa.

Esimene halb asi - elupuu imepisikesed istikud, nabrinna tujust ära ja karta, et nad jäävadki aegade hämaruseni keset aeda kasvama, vaevalt neid keegi kuhugile mujale istutab, pigem lastakse muruniitjaga plats jälle lagedaks. No pole mul aega neid tagasi saata ja ära ka ei raatsinud visata.

Teine halb asi - ära piilu naabri aeda. Tuju täitsa nullis, paari aasta pärast minu aed samasugune.

Kolmandaks - üks mu postkastidest ei tunnista enam vana parooli ja ei pea ka salaküsimuse vastust õigeks. Vot sulle säh, ma ei tea enam oma ema nime :)))

Täna sõitsin linna uut arvutit ostma, uurisin üht ja proovisin teist. Eh, kes käskis oma postkasti vaadata, sain Aiasõbrast oma kurtmisele vastuse. Mõelda vaid, kõik, mis telefoniga räägiti, on õige, aga mitte Smaragti vaid Brabandi kohta, vabandust ja tänan tagasiside eest, oleksite pidanud ise kohale sõitma.
Kas selleks, et kulutama aega ja bensiini ja tühjalt tagasi sõitma, sest kaup polegi see, mis lubatud?
Ma hindan vaimukaid vastuseid. Olen pretensioonidele vastuseks saanud tõelisi pärle, mis mu tuju tõstnud ja tänu sellele nördimus lahtunud.
Kindlalt esikolmikusse kuulub ka Aiasõber. Juba teist korda. Esimene kord kui tellisin suurema koguse erinevaid päevaliiliaid ja suvel osutus, et mul tervelt 6 ühesugust kollast, sain vastuseks, et ega piltidel polegi õiged värvitoonid ja toonimuutus võib olla tingitud ka pinnasest.

Andestan neile ka seekord,ega alati saa vaimulaid vastuseid.
Kuigi vähema ajakulu ja lõppkokkuvõttes mulle odavamalt oleks olnud osta 2x kõrgema hinnaga, aga 5x pikemad baunhofist ja nabrinnaga kulud pooleks teha. Praegu oleme igatahes ilma hekita, imetleme puuriita :)

See kiri tuletas mulle meelde, et aitab raha tuulde loopimisest, elu on ilus ka ilma arvuti taga aega surnuks lüües. Rikub silmi ka. Oma arved võin ka ilma tapitahtedeta arvutiga korda ajada.

Järgmisest nädalast olen LLP täieõiguslik liige ja mul tuleb ilus, aga igav suvi. Ja kindlalt ilma arvutita :D

8 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Kas täpitähed on täiesti puudu või puuduvad lihtsalt märked klahvidel? Müüakse eesti klaviatuuri kleepse, mille saad siis oma õigetele klahvidele kleepida (mul on). Kui täiesti puudu, siis äkki aitab mingi settingute muutmine - hüüa oma itimees appi.
Ja ei usu mina, et Sina LLP-s täie rauaga figureerima hakkad. :oD

elfriide tramm ütles ...

misasi on llp? leidlike laisklejate padjalubi? :PPP (no ei tulnud ükski parem sõna pähe :))

MUHEDIK ütles ...

See on ju hea, et need halvad korraga. Saab ühekorraga vihastada ja turtsuda ja pärast on elu jälle pikaks ajaks ilus. Mõtle, kui nad oleksid aasta peale laiali venitatud, kogu aeg oleks vaid üks halb aeg.
Sul on kindlalt täpitähed olemas. Minu arvutil pole neid ka, aga proovi näiteks- ä on selle klahvi all kus peale on märgitud @. Kui see funkab, saadan Sulle ka teiste kohad. Algul võtab natike harjumist, aga selle omandad siis ruttu.
Ja see Sinu loodud partei sobib mulle ka suurepäraselt. Juuni on juba sedasi täidetud. Ja üleüldse ei taha ega viitsi ma praegu midagi teha- ei tea, kas aasta algus oli liiga tihe või mis:( Paluks liikmeks võtta. Üheliikmelise partei puhul peaksid ainult peegli ees seisma:DDD

Eve Piibeleht ütles ...

Aiasõbra liiliatega mul kah kunagised kehvad kogemused, ise olin tollal ka nii loll, et ei osanud vaielda, aga aias ainult kollased. Mida mul kasvab metsikultki.
Kui ma seal kohal olen käinud, siis olen korralikke asju saanud.
Ja pole su aial paari aasta pärast häda midagi, ma laulsin kaks aastat tagasi sama laulu ja olen kah elus...

MUHEDIK ütles ...

Tead, ma siin natuke mõtlesin. Inimesel võivad ju mõnikord pikad juhtmed olla.
Ma arvan, et Sulle on hoopis pöialt või pöidlaid hoida vaja. Ole siis tubli!

Hiline ütles ...

Noh, kui võimalik, siis varbaid ka :DDD Ma natuke närvis

Köögikata ütles ...

Ohhh, ma küll ei tea, millega täpselt tegu, aga midagi teie mõistukõnest aiman ja IGATAHES hoian ka nii pöidlaid kui varbaid!

Hiline ütles ...

Aitäh, Köögikata, aga eks ma hõikan siis kui laulmise tuju tagasi tuleb :)))