pühapäev, 6. september 2009

Ühte...

Mitte veel päris valmis - ajal ja loodusel veel lõplik välimus anda, minu poolne panus sai igatahes täitsa minulik - sitside ja satsidega.
4 erineva roooza ja 1 punase astilbega, 2 minihostat ja müürililled oma potikestes ja krookuseid-krookuseid-krookuseid ja mõni varajane tulbike ka ja mu "prügimajandus" sai nüüd silma alt ära :)

Vot selle suure kivi alla tuleb ka veel miskit või keskit (vähid kohe kindlasti mitte :D)


ja siia sai siis papa Muhediku toodud pisitilluke hostake :) Eh, tänu sellele kribalakesele saigi kogu kupatus selline nagu ta sai :)))

Tänaseks siis kõik - mu kõrvad juba tulitavad prillisangadest!!! :(
Loodan vahepeal Teie postitused ka järgi lugeda ja veel mõne postituse kribada kui jälle arvutimonstrumi käima pean panema, ma juba vist võõrdunud sellest arvutivärgist :)

14 kommentaari:

deia ütles ...

Super!
Kui teda pooleliolekus nägin, ei kujutanudki ette, et nii kihvt tuleb!!
Ma huviga ootan kuidas see kõik talvele vastu peab ja siis järgmine aasta proovin ka

MUHEDIK ütles ...

Usssskumatu, kuidas see koht on muutunud!
See on nüüd küll üks Su aia pärle isegi ilma aja kuluta. Ta on praegu Sul nii ilus, et isegi ei tahaks sinna neid värve juurde kujutada.... aga koos on vist ikka ka hea.

Oi, ma olen kohe kõrvust tõstetud, et üks väike hosta minor nii grandioosse ja samas nii elegantse asja kujundas.

Nodsu ütles ...

Tõeliselt vahva ja ainulaadne asjapuu!! :) Täitsa sõnatuks võttis kohe... Ikka hiiglama vahva kui on sellist sisemist varasalve, kust taolisi asju välja võluda :)

Köögikata ütles ...

Ahhhhhhhh, see on ju lausa FANTASTILINE!!!!!!

Eve Piibeleht ütles ...

Vägev Värk :)

Liia käsitöö ütles ...

Väga vinge nurgakese oled valmis saanud. Müürilill oleks nagu pääsupessa omale pesa teinud.

elfriide tramm ütles ...

mirjam!
see on suisa... ma olen nii sõnatu, et ma ei oska midagi öeldagi.

ja kui keegi peaks praegu tulema ütlema, et kiitus on paha asi, siis ma saadaks ta joonelt kuu peale :D. see on ikka vapustav.

teine vapustav asi on see, et sul sellised ideed tulevad!

jõudu!

:)

MUHEDIK ütles ...

Vaatan ikka seda kohta ja mul tuli üks mõte.
Ma tean küll, et ega see inspiratsioon ja tegemisehimu ja - lust käsu peale tule, aga Sa vist võiksid mõelda ka selle peale, et sinna aia tagumistesse soppidesse midagi sama rabavat välja mõelda. Muidu on sedasi, et jäädki sinna värava lähedale ahhetama ja ohhetama, aga kuskil nurga taga võiks ju miski päris jalust võtta. Või kardad, et siis enam ei mindagi ära:DDD
Ma arvan küll, et mida rohkem avastamisrõõmu....
ainult nüüd peaks välja mõtlema, mis kribalat Sa selleks vajaksid:)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Vau! Uskumatult ilus asi! Nii sefff!

Hiline ütles ...

Aitäh!
Tegelikult ei teadnud ma isegi, milline ta välja tuleb, tugevalt segas porportsioonide tasakaaltus selle tagaseinaga, aga mul oli ju vaja prügikonteinerit varjata pluss ka seda kivimüüri ja pärnatüve vahelist tühikut. See küll valmis, aga kuna mul läheb hekiäärne vana peenrajäänuk (pool läks ju tee sillutise alla), siis olen sunnitud sinna veel miskit tegema, et see astilbe-hosta"pott" ei jääks naeruväärne.

Muhedik aga pani täppi! ma mõtlen tagaaiaga, sest ega mul majaesist polnud üldse plaanis "kaunistada", aga kuna see katusealune tehti mulle töökohaks (ainuke koht mida kiirelt sai valmis teha), siis see kuramuse prügikonteiner käis mulle ikka kõvasti närvidele.
Tegelikult elamegi rohkem maja taga ja sinna lasen ikka fantaasialennu lahti - plaanid on suured, aga enne pean lillepeenrad paika saama, hanemaja ja puuriida teise kohta nihutama ja veel kive ja kive... Aga selleks vaja kuidagi mees appi veenda, kes kuidagi ei taipa, millepärast ma õues möllan, aga majas remont ikka tegemata. Ja põhiline põhjus, miks mul asi venib, on mulla puudus ja mutid, see koht, kus te kiitsite minu head mulda, oli ju suure kasvumaja koht, aastakümnetega vaat et üle meetri paksune rammus kiht tekkinud, ega ma muidu sinna tiiki ei tahtnud teha, mujale augu kaevamiseks ju koppa vaja, labida ja kangiga oleks mul aastajagu vehkida :)))

elfriide tramm ütles ...

aga kas see on tsementsegust või sellest moldsegust (koos turbaga?)

ja ma mõtlesin välja, mis mulle selle juures eriti meeldis! üks asi on proportsioonid, teine ruumiline hea lahendus (enamsti kipuvad sellised konstruktsioonid olema vaadeldavad ainult ühest või mõnest kohast) ja kolmas on loomulikkus - täpselt selline tunne, et see on sinna ise "kasvanud", mitte kellegi loodud.

Aidi ütles ...

Tõesti imetlusväärne! Lihtsalt vapustavalt ilusat tööd oled teinud!

Kiku ütles ...

Lihtsalt SUPER! Mulle kohe väga-väga meeldivad sellised nikerdamised ja meisterdamised, need annavad aiale erilise hõngu!

mrt ütles ...

Väga lahe asi!!! Tervenisti, üleni väga leidlik ja.. ja.. ilus! Ja kuigi papa Muhediku annetus on armas, läheb see pisike luuderohi (?) pääsupesas eriti hinge.