kolmapäev, 10. veebruar 2010

Vares vaga linnukene

No ei saa üle ega ümber oma lemmiklinnukestest. Kui vaadata nende tegemisi, siis tekib ikka kuramuse hea tunne, et mul on au elada nende hallikuueliste territooriumil :)

Vahel on isegi planeedid maaga ühel joonel, miks siis mitte naabri koera jooksuaeg ei satu minu koerte innaperioodiga samale ajale - aiatagune liiklus nagu linnas tipptunnil.
Meie aed on väljaspoolt krantsikestekindel, seestpoolt ka üpris bernakindel, pealegi ei julge eriti bernasuurusele penile keskmistsorti külapenid kosja tulla, nii et kõik tormavad naabri koerapreilit külastama.

Täna hommikul ärkasin vareste kraaksumise lärmi peale (magan ju lahtise aknaga) ja nägin kuidas kolm varest ühele penivolaskile meie värava taga "tuult alla" tegid. Ei tea, kas naabri penipreili sellele koeravolaskile ei meeldinud, et riskis üritada meie koerapreilide juurde tulla?
Kas pole vahvad varesed- kaitsevad meid sissetungijate eest! head ja targad linnud, eks ju? :)

Mees pani aga asja lühidalt ja proosaliselt paika - et looda aga, et varesed nüüd koeraga kisklesid sellepärast, et see mu pidshamat pihta ei paneks - ta oli neile just pihutäie koerakrõbinaid andnud ja iga karvatuust ikka nende sööki ära ei vii! Eks ta tõsi ju ole, aga kui hea oli mõelda mingit muud põhjust - tarkust või tänutunnet...

Minus see jutt igatahes tänutunnet küll ei tekitanud - tuleb välja, et mu koerte söögiisu ei olegi nii väga tõusnud, kuramuse pirtsud penid!!! Tegin neile pikalt ja laialt selgeks, et võiksid ka natuke odavamaid krõbinaid masuajal muu toiduga süüa, aga nagu selgus, mõlemad jätavad KÕIK need väiksed krõbinad alles ja pistavad ainult suured krõbinaklotsid nahka!!! ja sedasi siis juba kolmas kuu saavad mu kraaksujad-haukujad hallikuuelised lemmikud peotäie.
Nojah...


Aga nüüd natuke nalja ka piiritagant
Tõestus, et globaalsel soojenemisel ikka tõepõhi olemas :)


Ja lugedes läbi WC paberi kasutamise instruktsiooni, ei oska muud öelda, et - tule taevas appi :))

7 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

No kui meie kaukaneiu pruutis on, siis tormavad ka küla taksid kohale :(. Aga maruvahva, et sa jälle saba seina oled saanud.

Eve Piibeleht ütles ...

ajjah...küll oleks kena, kui mõne kehtiva meiliaadressi saaks, oleks üks tähtis teade saata :)

MUHEDIK ütles ...

:)Kevade märgid- Hiline juba ringutab tasapisi. Kui nüüd Deia ka neid silmakesi pilutama hakkaks...

Meid külastavad varesed kahjuks harva ja koertemelu käib ka all orgudes.
Aga mina naudin harakate tegemisi, samuti igavesti nutikad olevused. Eile just vaatasin, mismoodi tihaste pekk koos nööriga üles tõsteti ja ühe posti prakku suruti:)

Hiline ütles ...

Tegelikult just võtsin natuke tempot maha :)
Aga peamisteks põhjusteks - hädad arvutiga, tee, mis teed, aga kõiki eelmisi arvuteid tabanud hädad, tabasid ka seda, mingi needus vist:) Peale vana "sodi" välja"klistiirimist" ilmusid ei tea kuskohast välja isegi ammu kustutatud failid ja juba esimesel käivitusel viskas ette teate, et sorry, virtual memori... ja klõpsas avatud faili kinni (või sulges interneti brauseri).
Teine põhjus ka tormi ajal fotokaga saadud mats ninajuurele, mille tagajärjel mõned vereliblekesed läätsevedelikus hulpides häirivad mu nägemist ja orenteerusin tegemistele, mis ei vaja eriti nägemise kvaliteeti, sellepärast ka vardad pihus, raamatukast veel avamata ja vaatamata sellele, et sünnipäevalised kinkisid paraja summa uue mac´i arvuti ostmiseks, loobusin üldse arvutist, ainult hädalised toimingud ("rookisin" lõpuks ise arvuti töökorda:D)
Nii et, sorry, et kirjutan ja kommenteerin vähe, aga ülerea hoian end teie tegemistel ikka silma peal ;)

Köögikata ütles ...

Oh jumal küll, ma mõtlesin et sellised kasutusjuhised ainult humoreskides eksisteerivad!
Aga mind hullult häirib, et paljudel ühisvetsude külastajatel on see nõukaaja viletsate ummistusaltide kanalisatsiooniolude komme aina sees ja oma tagumikupaber visatakse kõigi nina alla prügikorvi laiutama. Öäkk.

elfriide tramm ütles ...

jeebus.. eriti hea on selle juhise viimane punkt. ja ega need muud hoiatused seal ka suurt paremad pole.

Lillysmuul ütles ...

Sain k6hutaie naerda. Aitah!