pühapäev, 2. mai 2010

Rattad alla! :)

Ei tea kui kaua oleksin veel looderdanud, aga see kolm päeva tigude röstimist ja korjamist pani "aiamootori" käima.
(nõrganärvilistel mitte vaadata)
See siis eilne saak - õhtuks sain veel (eelmistel päevadel kivipiiretel röstituid ja murust riisutuid pea 3 suurt värviämbrit, mille sisu läks ka kohe süütevedelikuga immutatud saepuruga lõkkesse) selle väikse 3 liitrise värviämbri täis lillepuhmastest kätte. Täna ainult paar pihutäit. Uh! Seekord jäin selles õudses tigude tapatalgutes peaaegu ellu, kahel päeval oli isegi söögiisu kadunud.

Tänaseks siis hoog sees (söögiisu ka tagasi) ja - istutasin ühte ja teist, seal hulgas ka kevadel uppuvaid pojenge, teise kohta.
Mhm, jaa jah, meeles oli see küll, mis ema lohutuseks ütles kui ma hädaldasin, et sain mingi lollusega hakkama, aga summa polnud meeles ta hoiatussõnad, et ma lollusi ei teeks - ainult targad võivad endale lollusi lubada!
Mina polnud isegi nii tark, et saada aru, et teeksin midagi valesti - minna pojengijuurikaid välja kaevama kuuseheki juurest aiahargiga?! Kus veel lisaks tulnukana maikelluke end laiutamas ja ega ma pole eriti hoolsalt ka üht omajuurset topeltõiega kibuvitsa piiranud, et nagunii vana likvideerimisele minev lillepeenar.
Ma ei kujuta ette kuidas sealt veel selle vana hübriidrodgersia kätte saan? Juba noorukeste pojengide kättesaamisega tahtis fiskars otsad anda. Aga kätte sain!
Nii et otse ja omadega ja aialainel!
Tabureti sain valmis ja alustasin lisaks ka uut projekti, mille "tuluke hakkas vilkuma" kui läksime sõbrannale neljajalgse sõbraga appi vanarauda ära viima.
Vot sihukese "varanduse" ma siis hamsterdasin sellest vanarauakolist ka endale "aiaelemendiks" :)



2 asja juba alustuseks käigus :)

Aga rattad oleksid pidanud all olema ühel lehisel, keda ma juba 4. kord ümber istutan. Seep´see on kui ei õpita teiste tarkusest vaid tehakse enne mõistuse pähetulekut kõik lolluse etapid läbi :)))

6 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Põnev! Mitte ei oska ette kujutada, mis rattavärgendus sellest nodist tuleb. :o)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Vat mina ei oska küll iial rauakolakatest midagi välja mõelda! Mul selle tarvis ajurakk puudub. Isegi kui vaatan, et oi kui lahe vidin! Ikkagi ei oska selles mingit aiailuelementi näha, nii et jään huviga ootama!

MUHEDIK ütles ...

Õnnetud teod, nad võiksid ükskord aru pähe võtta ja sealt minema minna, kus neil niikuinii elada ei lasta. Aga on ikka meeletu kogus olnud. Lausa jube:(

Meil muide soovitati kunagi ühele hekile rattad alla panna, et siis pole vaja teda ümber istutada, saab lihtsamalt krundi suurenedes õigele kohale veeretada:)

A need rattad? No kohe mitte ei tea:)

Nodsu ütles ...

"Ma tean, mida te tunnete!" :) - see tigude rünnak on sel kevadel meeletu jah. Mu eelmise suve elamused on veel liiga eredalt meeles, ei ole suutnud end veel sellele lainele sundida. Aga eks eeloleval nv-sel tuleb asi käsile võtta, enne kui lilled-rohi liiga lopsakaks kasvavad... Üks meeliskohti on neil kompostikast ja selle ümbrus, aga jagub neid muidugi tervesse aeda :(.
Ootan ka põnevusega, mis HiliseImeVigur sellest rauakolust välja tuleb :) Kindlasti midagi põnevat!

deia ütles ...

jestas kui palju tigusid!
Aga ega mulgi vähem neid pole, eile õhtul tegin kiire tiiru aias - neid igal pool. hakkan ka korjama - aga mul lähevad nad soolveeämbrisse ja siis ma vaatan sadistliku rõõmuga, kuda nad seal susisevad ja mullitavad - aga nu mida nad siis tulevad meie õue peale kaklema

elfriide tramm ütles ...

kas neist tigudest midagi kasulikku ei saa teha? kahju kohe selline hulk ollust raisku lasta..