laupäev, 19. veebruar 2011

Kui ei...

...viitsi midagi teha, siis tuleb midagi teha.
Ma tüdinud juba katalooge vahtimast ja mõtlemast, et telliks seda ja telliks toda ja kuhu nad istutada, ja et sinna mahub see kohe kindlasti ja seal ka ruumi, aga kas on mõtet? Või ikka on mõtet?!... Ja lõpuks sukeldusin lõngapoodi ja tellisin 3 suure teki jagu lõngu. Paar päeva tagasi tuli esimene suur kast ja eile ka teine ning praeguseks valmis 40 pisemat lapikest, pooleli 40 ja alustamata x lapikest, sest ma ei tea veel isegi, kas teen korraga ühe mingi kindla tooniga ja siis teised või teen korraga kõigist lõngadest, et eks siis näeb kuidas neid lapikesi kokku sobitada. Ma ennegi nii teinud. Aga tuleb, mis tuleb, ma ennegi enda tegemisvaistu usaldanud.
Kõige tähtsam on alustada ja see on siis tehtud.

5 kommentaari:

elfriide tramm ütles ...

väga kevadine, peab mainima :)

Köögikata ütles ...

Just, Trumm võttis mul sõnad suust!

deia ütles ...

Vot sellele viimasele lausele kirjutan kahe käega alla :))

Me siin ka remonti pidevalt edasi lükkasime. Lõpuks viskas mul üle - reedel marssisin ehituspoodi ja tirisin esimesed tapeedirullid koju. Seadsin mehe fakti ette - jorises küll alguses, et seda ei saa ja teist ei ole.

Aga sellest sinu tekist tuleb üks igavesti armas asi jälle :D

MUHEDIK ütles ...

Kõigel on mõte. Tellimisel ja tegemisel ja logelemisel:) ja mul on tunne, et neisse kevadlappidesse oled just selle tellimise igatsuse sisse heegeldanud.

Nodsu ütles ...

Ühinen eelkõnelejatega, nii kevadine näib! Hästi armsad värvid ja ootan lõpptulemust põnevusega! :)