teisipäev, 8. veebruar 2011

Lumetupse langeb, langeb...

...tekitades uued hanged :)

Võiks öelda, et sellest hangede valgest ja tatisest hallusest rohkem kui siiber, aga vaat ega vist veel mitte nii väga, sest miks muidu vahtisin nagu lummatud seda lumevati sadu.

Veel täielik tuulevaikus, temperatuur +O ja -O vahel, aga võin kinnitada sünoptikute juttu - Talvetaat paotab oma kasukahõlmu ja viitsib vist veel oma lumejuukseid harjata.

Minu lapsepõlves ei kloppinud Lumeeit patju, hoopis Talvetaat harjas juustest lund ja nii ma arvasingi, et lumi on Kümataadi peast langenud kõõm ja jääpurikad tekkisid Külmataadi tilkuvast ninast. Ja väga hea põhjus, et lund ei söönud ja jääpurikaid ei lutsinud - no kes see kõõma ja tatti suhu pistab :DDD Ega minusugust saanudki keeldude-käskudega kasvatada.

4 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Meil ka sajab. Vihma. Terve päeva. Ei mingit lumma, hoopis kõik see muu värk:(

Mariihen ütles ...

Meil sadas hommikul väikseid valgeid vareseid - lumehelbed nii suured, et tõmba pea eest ära, et mitte pihta saada. Tavaliselt niisuguseid larakaid näha ei anta.

Köögikata ütles ...

Meil ka päev otsa larakaid. Õhtuks +10cm paksu valget kleepjat massi maas. Aga mustaks sulanud kohad nüüd taas kenasti valged, asi seegi.
Ja nüüd lubab jälle 7-8 külmakraadi, brrrr. Kuramuse tuuline ka.

Tsiil ütles ...

Väga nutikad vanemad! Seda lugu peaks laiemalt levitama :)