pühapäev, 3. juuli 2011

No nii,

kahju küll, et see tore päev nii ruttu lõppes, aga eks väga palju head polevat ka eriti hea :DDD

Kui tuleb kokku aastaid interneti vahendusel omavahel aiast ja "aiaaugust" juttu ajavat rahvast, siis juttu jätkub kauemaks ja mitte ainult aiast, peaaegu oleks isegi potikursus unarusse jäänud :)
Kuna see "stuffi"pott ise "valmib" oma nädalajagu, oli põhiline, et tegijad saaksid kätte(sse) tunnetuse, milline on paras segu ja tegemise põhitõed.
Siin siis tegijate esialgsed toorikud, mida nad said edasiseks tegemiseks ka koju viia.

See jäi aga minule ja kui parasjagu kivistunud, näitan ja räägin edasi, et mis ja kuidas.


Polnud kahtlustki, et ega see potindus pole ainuke kokkutuleku ajend. EI ÜHTKI TAIME ENAM! lendas kolinal kuhugile kaugesse tulevikku kordamiseks, sest kas saab kunagi olema olukorda, kus aiandajad läheksid kellelegi külla või lahkuksid külast ilma ühegi lillejuurikata :D
Muhedik ütles tabavalt, et alati on kokkutulekuid kus mõnda aega näeb ainult tagumikke :DDD

Nojah, eks ka minu tagumist poolt võis imetleda, sest "avastasin" hiljem oma kümmekond potikest uute taimedega, Nõrkus, Su nimi on Aaluja!!! ja see vist ei olene enam su tahtest olla või mitte olla :D
Sorry, et mul pilte rohkem pole, aga olgu kui hea fotokas tahes, õietolmust põletikuliste silmadega eriti ei näe küll, millest või kellest see aparaat pildi plõksab, pealegi ka neid ei saanud kuidagi siia postitada :(
Aga suured-suured tänud osavõtjatele, toredad olete!

Aitäh ka Tii´le, tänu kellele saan nüüd ka fotoka manuaali lugeda.

Ja üks väga hea asi veel - pool tundi peale viimasele lahkujale lehvitamist, saime selle aasta esimese kosutava ja igasugusest tolmust puhtakspeseva vihmadušši!!!
Issand, kui hea on täna õues hingata, ilma et peaksin nina luristama ja iga pooltunni järel silmade kipitust silmatilkade või jaheda veega loputama, ka skimmeril täna vaba päev :)

11 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Väga hea. Ma üritan ka oma poti ruttu järele teha1 ;P

Aitähh toreda päeva eest! Kahju, et ise nii üle kuumenenud olin. Teine kord olen targem.

Mariihen ütles ...

Aitäh ilusa päeva eest!

Tänu eilsele päevale sai päikest ka mu "esifassaad", muidu ainult aias upakil ja selg kipub ära kõrbema :)

Tsiil ütles ...

Minu peake sai plaane täis ja täna palehigis loodin ja kaevan :)
Tunnetuse kättesaamine on vägagi tähtis ja potikursus oli innustav.

Aitäh!

Hiline ütles ...

Teate kui huvitav asi selle postitusega?
Ma kirjutasin osa valmis ja tahtsin veel pilte lisada ja veel juttu juurde kirjutada, aga enam ühtegi pilti postitusele lisada ei andnud, hoopis avaldas pooliku postituse?!
Alles paari katse järel sai ka ülejäänud jutt, aga ilma piltideta? (vast ilmuvad ka pildid kunagi nähtavale) postitatud.

MUHEDIK ütles ...

Veelkord suur aitäh kõige ilusa eest.
Ja tead, mina olen ammu aru saanud, et olgu see aed suur või väike, ta on justkui kummist, mõni taim mahub sinna alati juurde:)

elfriide tramm ütles ...

oh kui tore! :)

ja neid tagumisi palesid sai muhediku piltidel silmata jah :)))))

ja seda potindust hakkan ma ka varem või hiljem katsetama, mul sellega hoopis suuremad plaanid.

farmetr - piagut nagu farmer :)

elfriide tramm ütles ...

muhediku kommentaar meenutas aga üht teist lugu - esmapilgul sobimatut, kuid tegelikult siiski sama :) - kirjutan selle enda blogisse :)

Kadakas ütles ...

Kuigi ma otsustasin oma keret autosse mitte litsuda, siis on tore, et blogide vahendusel ka vahvast päevast osa saab. Olen ammu juurelnud, et kuidas need tuffa potid meie talvesid kannatavad või tuleb siseruumi talveks tuua?

Köögikata ütles ...

Mega-mega-mega-mõnus oli, suur, suur aitähh!
Aga mul jälle niikolekiire, et ei teagi, kui kiiresti selle postituse tehtud jõuan. Loodetavasti ikka enne järgmist kokkutulekut! ;o)

Tii ütles ...

Suur aitäh!

Oli tore päev ühes rõõmsas aias ja mõnusas seltskonnas. Üks mõte jääb siiski kiusama - kui organiseeriks endale täpselt samasuguse küpsetusahju aianurka, ei tea, kas see hakkab ka nii maitsvaid liharoogasid valmistama.

deia ütles ...

Suurimad tänud hilinenult ka minu pooolt! Oli üks äraütlemata tore ja lõõgastav nädalavahetus. Ilma selleta poleks ma järgneva nädala hullumaja töö juures üle elanud!