neljapäev, 22. märts 2012

Ühte-teist ilma kolmandata

Suurest kampsunist jäi Jet lõnga pea 5 kera järgi (osa sai ju kootud alpakalõngast) ja kuna seda tulevikus vaevalt millegi kudumiseks sobib, otsustasin lõngajäägi kohe ära kasutada vestikese tegemiseks, ehk jätkub sellest "südamesoojendaja", nagu meie peres nimetati lõngajääkidest tehtud pisiveste (boolero), aga kahtluseuss pani oma lõngavarudes sobrama, sest see villa-alpaka lõng on raske (50g=74m) ning mulle ei meeldi lõdvakoelised (vardasoovitus 5,5mm tegelikult paras kududa 3mm varrastega) esemed. No jah, 4 kera sinist Jet´i oligi oma aega ootamas! Millal ja milleks seda sinist olen ostnud, ei mäleta - ju siis oligi kavas teha mida tegin :)

Ja nii saigi hulga suurem seljasoojendaja kuhu süda kohe kindlasti ka sooja pääseb. Üllatuseks endalegi, sest ma tegin ilma mõõtudeta, lootes, et soonikkude alt ei vea ja ei vedanudki - selga sobis ideaalselt ja väga kena näeb välja nii 36 kui ka 40 numbri kandjatel. Ainult üks viga - kuna tegin ta valmis nn "ühe hingetõmbega" ja polnud kindel paljuks lõnga ääre jaoks jätkub, jäi nööpauk kudumata, aga oleks ju võinud olla.

Kevad ka meiekanti jõudnud, suuremjagu lund sulanud, juba tükk aega õitsevad märtsikellukesed ja ka lumikellukesed sel aastal alustasid õitsemist hulga varem kui tavaliselt, ju siis koerakäpad andsid õitsemiseks soojust ja jõudu :)

Ise see "lillesoojendaja" näeb praegu välja oma "hoolealustest" kehvemalt - valget karva näeb ainult seljal ja sabal :) Vaatamata oma porisele välimusele, oli ta nõus fotoka ees poseerima. Oma lemmikmänguasjaga, mis nätsutatakse enne tatiseks, siis otsitakse kes ei julge talle vastu hakata ja topitakse see pihku - et ole hea ja mängi ka natuke :DDD

Selline siis ongi meie tatine-porine heasüdamlik "kaisukaru"poisikene, kes soovib kõigile päikselist kevadet ja kes varsti saab juba pooleaastaseks. Praegust kasvu vaadates jääb ta Athenast, kelle turjakõrgus oli 78-80 sm, vist madalamaks (eile mõõtes 68 sm), aga kes teab, kasvada ja kosuda tal veel pea aastajagu.

11 kommentaari:

Nodsu ütles ...

Kaunist kevadet ka teile kõigile!
Küll need kevadised esimesed õied on ikka armsad! Ja tulpidel ka juba nii pikad otsad väljas?
"Lillesoojendaja-kaisukaru" on juba päris koera mõõtu ja nägu :). Tundub natuke edev olevat vist, meie pliks nõelub ainult jalgevahel, õues käia üldse ei saa, rääkimata siis fotoka välja võtmisest või mõne kaadri püüdmise üritamisest. Kui juhtubki eemal olema ja märkab, et teda "sihitakse", on kohe jalge vahel :D, no tee siis niimoodi pilti. Ei saagi aru, on teine alles veel liiga titt või mis, aga mõõtude poolest küll juba paras teismelise hakatis, ei ole enam titenägu vaid hakkab igalt poolt välja venima, selline ei liha ega kala :D.

Eve Piibeleht ütles ...

No on ikka kasvanud see lillesoojendaja, alles oli lauaalune pambu...talle ja tema pererahvale ka ilusat kevadet

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Oi kui armas vest! Ma alguses ei saanud aru, keerasin nii ja naa, mitte ei mõistnud, et misasi see on :D
Pooleaastane koer ... väike koer ... lahe!
PS.: aiablogijate kokkutulek on esimesel augusti nädalavahetusel.

MUHEDIK ütles ...

Kasvanud on pambu nagu seen vihmas:) Sel karuolevusel on ühel pildil päris naerunägu ees, nii peabki kui säärased armsad kevadlilled üles soojendas ja rõõm kevadest nii suur on.
Vest on väga ilus, sinna paned nüüd lilleprossi ette

Meie siinpool elutseme veel hangedes, isegi ajalehes oli kirjas, millisel mäestikul teda kõige rohkem on

mustkaaren ütles ...

Ma ei armasta veste, aga see konkreetne sinine isend, sydamesoojendaja, on nii nunnu, tal tundub olevat iseloomu:)
Koer on nii tore m6mmi. Kindlat k2ppa talle, ja oskust 2ra tunda, millised urud v6iks perenaise r66muks kaevamata j2tta;)

Tii ütles ...

Vest on võrratu, lilled on ka nagu päris ning lapiline südametevallutaja poseerib nagu filmitäht. Iluast kevadet ja palju õnne uuele pisi-inimesele ning teda teenindavale kollektiivile.

elfriide tramm ütles ...

lillesoojendaja on ülimalt muhe :). sellise vesti paneksin selga kküll.kuigi mul on nagunii meite auuli suurim vestikollektsioon :))). mütsikollektsioon ka.

Tsiil ütles ...

väga moodne südamesoojendaja ja mulle meeldib selline sinine toon väga! modell sobib hästi ja poseerib hästi:)

Kujutasin päris hästi ette, kuidas selline mänguasi pihku topitakse :)

tore, et kevad on ometi tulnud.

Köögikata ütles ...

Oh, mis tore vest ja tore mõmmi! Ja Muhedikul oli õigus - lillepross sobib selle vesti ette nagu täpp I-le

KIMALANE ütles ...

Kuidas see Mõmmi peenardesse suhtub?!
Meie varem piirasime kõik võrguga, kuid see oli üsna häiriv. Nüüd põrutatakse otse kõigest üle, õigemini astutakse just ,,ärkajale,, peale.

deia ütles ...

Väikesest pambust juba tõeline koerahakatis sirgunud! Ja arvan, et paraegu veel vara seda lõplikku turjakõrgust mõõta - proovi umb aasta pärast - siis peaks juba enamvähem lõplik turjakõrgus käes olema. Ja need tatimängud...meil veel alles ees :).