kolmapäev, 1. mai 2013

Esimene saak

 
Seeme potti - saagini 51 päeva, arvata, et oleks ka natuke varem kui oleksin kohe taibanud esimesi kurgihakatisi vähendada, aga noh, eks need harvendatud poolemõõdulised olid ka väga maitsvad.
Pikkus u 20 sm, väga hea maitsega sort Asker. 

7 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Vaimustav! Juba saab m]ni kurki! L'hen kohje ja k[lvan kurki!

Tsiil ütles ...

ÄGE! No ma ei tea, kõik teised nurisevad kevade üle, aga sina kasvatad kurki! vau!

MUHEDIK ütles ...

Vahva, mul hakkas suu vett jooksma, oma on oma:) Kas Sa kinnitasid ta lakke?

Tii ütles ...

Oh, nii palju kurke küljes ja pole isegi eriti suur pott! Kunagi sai ka proovitud, kuid tolleaegsed kasvuhoonesordid suutsid umbes ühe kurgi kasvatada ja hiljem ei ole enam tekkinudki mõtet aknalaua kurgiaiast.

elfriide tramm ütles ...

jummel, kui äge! kuidas sul valgust jagub?

Hiline ütles ...

Pott on ikka küllaltki suur, 5 liitrine, lihtsalt suure kurgi kõrval paistab väiksem.
Üles on kinnitatud jah, mul nimelt isetsirkuleeriva keskkütte toru kardinapuu taga lae all ja selle külge hea taimenööre siduda, hiljem kui soojaks läheb, saab ilusti kasvumajja istutada.
Toas kasvatamiseks muidugi parimad Zozulja ja Emelja (jt.aknalauakurgid), aga kui ma tellisin, siis neid saada polnud ja vanast varust ka kahjuks seemneid ei jäänud (hiired olid nahka pistnud). Lisavalgust pole neile andnud ja väetiseks näputäis seda pikaajalist potiturbasse.

Kadakas ütles ...

Lahe. Ühel aastal kasvatasin ise ka rõdul, kuid lühiviljalist kurki ja saak oli päris arvestatav - neid jubinaid valmis palju. Kinnitan ka, et valgusega kurgil probleemi küll pole. Minul ainult on probleem - ei viitsi sinna teise korruse rõdule enam mullamajandust tassida.