laupäev, 19. aprill 2014

Kevadpühad munade, kurkide ja kassidega



Korvikesetäiest pühademunadest jäi peale väikemehe külaskäiku ainult "seemneke" põhjale. Laisa inimese asi, tehtud tehnikas, mis lihtne, alati õnnestub ja käepärase kahjutu vahendiga - salvrätt ja liimiks tärklisekliister.
Esimene kurgisaak ka juba võetud, pildil tänased poolemõõdulised, mida võib juba  paari päeva pärast võtta.
Sort Asker.
Zozuljal paar 3-4 sm pikkust ja ei edene ega edene juba nädalajagu. Ei tea, kas seeme pole enam sordipuhas või on Asker lihtsalt parem sort ja kiirema kasvuga, külvatud paar nädalat Zozuljast hiljem(tegin varasemas postituses paranduse). Kõrgem pott 7 liitrine ja tõesti kasvab taim selles paremini kui 5 liitrises.Flagman aga täielik katastroof ja taimed viskasin minema, meile enam kui küll ka 3-st Askerist, Zozuljaga veel katsetan.

Ülemisel pildil "tähistasid" kassid vanahärra Kass Kurepoju meil elamise 10-ndat aastapäeva  maadlusega, mida ka pea igapäevaselt vormis olemiseks harrastadakse.
Alumisel aga "kritiseerib" kassipreili  minu uute poekottide jooniseid, peale mõningate näpu(küüne)näidete, tunnistati kassipildid kõlbulikeks.

3 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Munad on väga ilusad. Nagu Sul kõik muugi, mis käte vahelt tuleb.

Aga see Asker on küll supersort.

Rahutu rahmeldaja ütles ...

vahel tunnen aknalaudadest puudust, eriti kui nii varast kurgihooaega vaadata aga ilmselt roogiksid minu kassid need aknalaud kiirelt ka tühjaks :) superilusad munad ja supernummid kassid :D

Köögikata ütles ...

Nii nunnud (munad ja kassid ja kotid, kurgid ka)!