neljapäev, 8. mai 2008

Tulbid







5 kommentaari:

toompeale ütles ...

mul on niisugune palve, et kas võin stiilinäiteks oma blogisse mõned pildid sinu aiast panna ja kas võin panna ka juurde viite aiaomanikule?

Hiline ütles ...

Vaevalt minu aiast miskit stiilinäidet leidub - Soomes aiakujundajana tegutsev sõbranna saab alati, nähes seda suurt segadust ja vales koosluses istutatud taimede virrvarri, mis aias valitseb, peavalu. Teised sõbrannad on paraku vägagi vait :)
Aga pilte võid kasutada enda blogis küll.

toompeale ütles ...

Tänud!
ma arvan küll, et hobiaednik ei pea üldse tema aias valitsevat koosluste virrvarri häbenema!
lõppude-lõpuks on see minu kodu, minu aed ja minu HOBI, mitte elukutse.
selge see, et elukutset tuleb perfektselt vallata, kuid hobi ei saagi perfektseks tegevuseks kujuneda.
lugesin Su blogi otsast lõpuni läbi ja olen vaimustatud kõikidest nendest käsitöö ja aiaga seotud tegevustest.
tekkis huvi, kuidas edeneb kardinaprojekt?

kaunist emadepäeva jätku!

Hiline ütles ...

Aitäh, emadepäev mul pea alati tänu meespere kingitustele töine - istutan ja kastan :)
Kardin ei edene kuidagi - silmad hakkasid uusi prille nõudma, millega kaasnesid ka peavaluhood ja nüüd ootan neid juba mitu kuud. Ma nimelt käesirutuse ulatuses näen ilma prillideta kõike üpris uduselt ja topelt, kaugemale näen ilma prillideta võrdlemisi hästi. Kuna töö on ka suuremjagu arvutiga, olen klaveriga kuvarist kaugemale "kolinud", hea, et ekraan piisavalt suur.
Aga aed ei ole mul hobi, pigem ajend oma kondid majast välja vedada :) Midagi selle blogi taolist - oma mõtete ja tujude panipaik, sellepärast ei olegi ei stiili ega korrapära. Ühesõnaga - minu materialiseerunud iseloom.
Ma ei ole võimeline lillepoest ostma isegi seda,mille kohta teen eelnevalt järeleuurimise, kirjutan üles kui enda arust kõige sobivamad, tellin nad poodi ja järgi minnes ostan lõpuks hoopis muud. Nagu tänagi - läksin oma tellitud 3 kuuse järele, aga ostsin ühe männi ja neli kadakat :)

toompeale ütles ...

vabandan, kuid see viimane lõik lõbustas mind tõeliselt!
olen ise peaaegu samasugune.
üldiselt olen viimasel ajal loobunud eelnevalt välja mõtlemast, mis taimi osta, sest olen ka emotsionaalne ja hetke ajel tegutsev. kuid kuna abikaasa on äärmiselt tasakaalukas ja ettearvestav, siis elu tema kõrval on mind ikka veidi muutnud ka. ja kuna ta oma põhinõuded ette andis, mida järgima pean, siis mõnikord juhtub, et suuremate puude ja põõsaste ostmise puhul natuke mõtlen eelnevalt.

loodan, et saad kord ikkagi sobivad prillid kätte ja siis valmib ka kardin. igatahes lugeja uudishimu on suur seda valmis olekus nägema!