pühapäev, 21. märts 2010

Kas ja mida? ...

Ei ja mittemidagi!!!

St, et ära ikka roni sinna, kus sind mitte ei vajata! Las Kevad ise tegutseb aias. Kui midagi muud aeda alles ei jää, siis kivid ikka.

Kuna mitmendat päeva majakatuselt sulava lume vesi soliseb veetorudes nii , et öövaikuses maja kõmiseb, otsustasin uurida, et kuhu võiks minna või pidama jääda lumehangedest sulanud vesi.
Mehe kummikud jalga, berna rajatallajaks kaasa ja raudtoru aukude tegemiseks, et uurida hangedealust veetaset.
Kõik kena, katastroofilisi piirkondi ei leidnud, kuniks jõudsime puuriidatagusele platsile, kuhu sai juba 2 pargiroosi istutatud. Seal ka kõik ok. Aga ju siis on saatus nii seadnud, et minu elu ei või mitte igav olla, miks muidu tekkis tahtmine järgneda bernale kallakust alla.
Berna "hõljus" üle lumevaiba ja mina muidugi uudishimust?! järgi.
No võta nüüd kinni, mis füüsikaseaduse järgi püsis berna lumehange peal ja mina ligi 15 kg kergem, vajusin lumevaibast läbi?
Tegelikult "vajusin lumevaibast läbi" pole eriti täpne - ma libisesin kallakult mitu meetrit allapoole lumehange all. No kindlasti saatuse vingerpuss, et ronida just seal kus voolamas pea 2m paksuse lume all vist Väikese Emajõe mõõtu kogu künkal oleva sulalume vesi.

Välja ronida polnud probleemi, natuke küll andis meil läbi paksu lume tagasi sumada. Katastroofiline muidugi meie majapidamise ainsate kummikute kadumine, mida siis seni, kuni ma märjad riided kuivade vastu vahetasin, asus otsima kahemeheline ekspeditsioon.

Ma nüüd natuke isegi nördinud, no oli neil vaja kogu see plats segi songida, ma nii tahtsin näha, suur see veevool lumehangealuses "jões" siis oli, et jõudis märjaks teha isegi kõige napimad hilbukesed?

Selle torujupi leiukohta on kindlasti tore avastada peale lume täielikku sulamist :)

8 kommentaari:

elfriide tramm ütles ...

/itsitab/

lepatriinu ütles ...

:DDDDD
Aga vähemalt uudishimu sai rahuldatud...

Köögikata ütles ...

Ja jälle Sa said hakkama! Kuidas ikka Sina need suurimad naljakad juhtumised enda peale tõmmata oskad? Sa peaks panema maja külge ja hoovinurkadesse ja üldse igale poole totaalse salvestavate turvakaamerate võrgustiku ja ma olen täitsa kindel, et võidaksid ära kõik naljakamate koduvideode võistlused. :oDDDDDD

MUHEDIK ütles ...

Oli see vast vaatepilt:DDDDDD

Hiline ütles ...

Tegelikult ei mingit vaatepilti, mehed lõhkusid puid kohe kõrval ja isegi ei märganud, et hange kadusin. Neist möödudes ainult ühelt kommentaar, et ettevaatust, see püdel lumi võib väga märg olla ja teine küsis, miks ma sokkides käin. See, et kummikud kadusid lumme, ühmati ainult ahahh.
Märg inimene ei näe summa kuivast inimesest erinev, märg koer aga küll, takkajärgi hõigati, et ma koera ka majja laseksin, et kopsupõletikku ei jääks.

MUHEDIK ütles ...

Naljakas on ikkagi:D

Aitäh, leidsin selle ribatehnika kommentaari ja lehekülje ka kätte.

Aga kas Sa oskad öelda, sellel lehel ja mul mõned sellised ka favoriitides ei tule tekst normaalsete venekeelsete tähtedega vaid mingite ladina hieroglüüfidega. Kuidas ma nad loetavaks saan? Nüüd näen normaalselt ainult pilte.

Ja veel küsin, et mis imet Sa jälle oled oma blogiga teinud, et näha saab ainult viimast postitust?

Hiline ütles ...

Oh, vabandust, ma otsisin paar postitust (tõlkeks lobatoristidele) ja et kiiremini lehte ette laeks ja ei koormaks mu niigi nappi arvuti töömälu, muutsin natuke postituste hulka, tagasi muidugi jäigi muutmata.

Aga ma ei oskagi öelda, mida tuleks teha, et näeks kirillitsat korralikult. Kuna ma kasutasin pikemate tekstide jaok ka kirillitsaklaverit, siis mu arvuti sätitud nii eesti- kui ka venekeelseks. Uurin natuke seda värki

Aga vaata, kas nende teksti saad lugeda?
http://gonchars.ru/content/view/23/9/

http://www.kefa.ru/article/kefa/you/cpiralnaa_lepka_iz_ggutov.htm

Hiline ütles ...

Panen veel mõned lingid, jutt küll kõigis sama

http://www.ceramicportal.ru/chapters/tehnika_i_tehnologiya

http://www.formula-cveta.ru/glossary/

http://samodelki.org.ua/index.php?newsid=1183