laupäev, 23. aprill 2011

Munadega kevadpühad :)

Häid munadega kevadepühi! :o)


Tõusku üles need, kes ilma ülestõusmise pühata ise tõusta ei viitsi ja võtku liha, kes paastusid!
Minu jaoks on need pühad alati olnud Kevadpühad.
Pühade aeg ei tehta tööd, aga egas aias nokitsemine olegi töö, rohkem ikka kehaline treening pekkide põletamiseks ja nauding tegevusprotsessist. See, et kive sai tõstetud, veetud, laotud ja ümberlaotud ning teist päeva kondid kirvendavad ja raskuse tõstmisest jalatallad surisevad, on hea märk sellest, et olen veel elus :)

Kuna teistel teised tegemised, sain rahumeeli tegelda oma kividega, laotud jupike tiigiäärse peenra kivimüüri ja sillutatud tsipa teerada, vaja muidugi 2 kärutäit mulda, kooormake liiva teerajakivide vahele ja kive, ja veel kive... ja siis veel natuke, sest hanemaja nihutati kaskede juurde ja tiigitaguselt võeti ka haneaia võrk ära ja ka seal plaanis kallakut natuke kivimüüri abil tasapinnaliseks täita.

5 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Hrrr...tahan ka kive veeretada, aga saan iseenese veeretamisega hädapärast hakkama.
Munad aga on võrratud!

Köögikata ütles ...

Vägev! Rõõmsat kevadet!

MUHEDIK ütles ...

Tõelised kevadpühad! Jätkugu neid kauneid mune ja seda tunnet pikemaks:)

MUHEDIK ütles ...

A kust paganast Sa neid kive saad? Mul oleks neid ka ilmatuma hunnik vaja:(

Hiline ütles ...

Meil ju siinmail nii kivine maa, et pea igal põllul on kivihunnikud. Pole keegi keelanud veel oma põllult kive vähemaks vedada. Arvan, et Sullegi lubataks, aga Sa ju elad nats kaugel. Neljajalgse sõbra koormaks mahub ju ainult 1.5 tonni, aga tead kui väike hunnik on see kogus, autol rattakummid vaat et lömmis, aga laadid maha, siis hoovis paistab see kogus nagu kärbse kaka.
Aga mõne kivi ju võiks kaasa võtta kui vesiroosidele järgi sõidan :)))
Uue tiigi kaldaks või?