neljapäev, 11. august 2011

Jesss!!!

Rõõm kui suur, et mu teine mobiilne "aiakaunistus" ka tegutseb :)
Need karvase kasukaga kaunistused on juba mitu hiirt kinni püüdnud ja eks tuli ju ka enda olemasolu õigustamiseks tegutseda.

Tutvustamata jäi veel üks madalama vee asukas, kellel küll lehtedega võrreldes suur õisik mida aga küllaltki raske pilti saada, õied pisikesed ja avanevad järkjärgult.

Harilik konnarohi

8 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Muideks, sellel harilikul konnarohul on plaan umbrohustuda, nii et targem oleks ta ilus õiesarikas pärast õitsemist murda. Ma eelmine aaasta ei murdnud, tundub, et läheb rohimiseks see aasta tiigis.

Hiline ütles ...

Pole karta, et umbrohustub, seemned püsivad mõnda aega veepeal ja enamuse neist skimmerisse tulnud, madalamas osas teda hõlbus hooldada, sügavamal vees ta lihtsalt ei kasva.

MUHEDIK ütles ...

Ma olen sel aastal 2 korda indiaanlasehõikeid kuulnud kui juba heinamaalt aeda tahtes noored kinni püütud.

A miks minul seda konnarohtu pole?

Hiline ütles ...

:D
Ega minulgi teda poleks kui eelmisel suvel poleks kõõluslehe pähe võtnud ja madalik ainuke koht kus ta ellu jäi, ja et ta hoopis teine taim, sain ka teada kui õitsema hakkas, tal sellised lehed nagu kõõluslehe veepealsed, ainult püsti ja noored taimed ka väga sarnased - alul pisike juureke ja lintjad lehed, vanemal taimel kasvab alles küllaltki jäme risoom. Jõekaldal kasvavad küllaltki ligipääsmatutes kohtades, ainult vees hulpivaid noori taimi võib saada.
Aga vast annab ka järgmisel kevadel minu oma risoomiga jagada.

deia ütles ...

meil ka mutt möllab jälle - ma teda nende traatlõksudega taga ajan - aga ta kurramus on kaval - aga ajalugu näitab, et ükskord ma saan ta ikkagi kätte :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ääää, seda konnarohtu on kõik kraavid täis. Kui tahad, Muhedik, võin Sulle tuua kui augusti lõpus läbi hüppame.

MUHEDIK ütles ...

No meil säände kultuurne ümbus:), pole ei kraave ega konnarohtu. Ikka tahan:D

Tsiil ütles ...

Täieline jahihooaeg :)
Kui jõgi nii lähedal, siis on igasugust faunat, mida vaja püüda ja floorat, mida vaja imetleda. Need karvased on muidugi kõige ilusamad ja sul on nad kuidagi kahtlaselt kasulikud :)
Kaela ümber ja tiigi ümber:D