esmaspäev, 26. september 2011

No ei meeldi põrmugi mulle see taimede suremise ja talveuinakusse suikumise aeg.
Arvata, et seda teab ka see, kes mulle järjekordselt tegi kingituseks sadakond muusikapala arvutisse tõmbamiseks. Nii ma siis koon ja heegeldan vaheldumisi, ning laen muusikat arvutisse. Teist päeva juba, õigemini teist ööd, ma ju rohkem nagu ööloom :)
Kõht läks tühjaks, läksin külmkapist võipakki võtma, et teha paar võileiba, pakil 82%, kuramus, see ka pole veel laadimist lõpetanud. Panin paki kappi tagasi. Egas midagi, öösel polevatki kasulik kõhtu täis parkida.

A´ kes ütleb kus kohast saab osta telefoni kõnekaarti?


Ei saa telefonikaarte mobladele ei igasugu marketite kassadest, ega enamikus maapoodidest vaid nagu venekeele töövihikus kirjas - metroost :D
Pealegi kui olete eksinud, siis ostke aga mingi ese rahvusmustriga, dešifreerige see ja oletegi kodus. Ka see pärl venekeele õpikus.

8 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Nojah, selle pärast mul siis päris võid leiva peale ei jagugi, et ma teda enne täit allalaadimist juba küpsetistesse topin. Ja mina mõtlesin, et milles asi.

mustkaaren ütles ...

Ning ketsupitel jäädki allalaadimist ootama, osadel on 40%, mõnedel aga 10%!!!
Telefonikaarte mobladele saab igasugu marketite kassadest, isegi enamikus maapoodides on.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ei nad sure! Nad ajavad end lihtsalt kiilakaks!

Eve Piibeleht ütles ...

Sniki magab Su blogipäises nii mõnuga, et ajab mullegi une peale :D.
Võiga on selline lugu, et madalama rasvasisaldusega võidesse pannakse muus maailmas õli, mis muudab nad kergesti määritavateks. Meil pannakse ilmselt veel nõukaaegade mälestuseks vett, sest külmkapist võetud või purustamiseks on lihakirvest vaha...

MUHEDIK ütles ...

Isehakanul on õigus. Taimed seavad end lihtsalt puhkama, ainult nende öö on pisut pikem kui meil, ärkveloleku aeg kah. Suvikud küll surevad, miskit pole parata.

Korralik või on ainult Valio 0,5kg rohelistes pakkides, paraku ei leia teda kõigist poodidest, Selverites on kindlalt.

deia ütles ...

Ja mina mõtlesin, et mis kurramuse võid te allalaadite - tundub, et ka mina hakkan koos taimedega vist talveunne sättima - ei saa kohe pointile pihta :DDD

Aga jah - ei sure nad miskit - lähevad ainult tuttu.

elfriide tramm ütles ...

see valio oma on jah üks parimaid. päris või. miski kohalik on ka 82%, äkki oli saaremaa? need, mis 70 kanti ja alla selle, on saast.

ajavad kiilakaks - väga hea! :D

Tsiil ütles ...

Lõngad ja kassid on see eest väga ilusad!