teisipäev, 24. mai 2011

Õied ja "õied"

Tulpide hooaeg peaaegu läbi, pojengidest alustasid "tillipojeng" ja Hispaaniast saadud seemnest kasvatatud.
Aga õieilu pakuvad nii võõrasemad,

võililled ja kassid :DDD

Teise kausis söök ikka hulga maitsvam :D

Lapsed magavad vist kõik ühtemoodi :D

Täna toodi veel kärutäis mulda ja ka viimased mustikad istutatud. Metsa talust tellitud jõhvikad juba oma rabas kasvamas, ruumi jäi ka juhanist tellitutele.
Tagumine nurk on kividest laotud, aga tahab veel sättida, osa väiksemaid kive (mis esialgu laotud, et saaks mullaga nurk täidetud) hulga suurematega asendada, sest seal plaanis kivide vahed taimestada.

Teha on tiigi äärt veel esimesest kasvumajast kuni paremal oleva põõsani, peamiselt siis mullaga tasandada ja muru külvata. Võibolla ka mõni suurem kivi üldmulje tasakaalustamiseks vedada.

LinkMulda vaja natuke ka pisikesse peenrasse, kuhu plaanis istutada 3 pojengi ja sellest jaitsekammenajast platsist alles 2/3 laotud.

Nu ja ka üks potike valmimas.

2 kommentaari:

deia ütles ...

jeerum - küll sina ikka jõuad! Oleks mul ka niipalju energiat. Hetkel seis üsna nutune - tööpäevad kurnavad ja pikad - koju jõudes tõmban paar võilille välja ja tuttu :D

Hiline ütles ...

Pole põhjust mind kiita, egas ma poleks jõudnud mukitki kui noored ei oleks toonud kive, mulda ja liiva. Mul veel lillepeenradki korda tegemata ja kiviääred niitmata, ma sel aastal eriti laisake. Nüüd siis ka head põhjused toas istuda - kael kange nagu puuhobusel ja sääsed :DDD