esmaspäev, 16. juuni 2008

Kõik geniaalne on lihtne!

Olen küll sündinud sellisel ajastul ja sellises ühiskonnas, kus vist juba imikutele anti kaasa ellujäämise instruktsioon, aga eks vanadusest tekivad mõistuse kaod, tegin end täiega lolliks.
Lähen täna oma kastmisvooliku rulliga õuekraani juurde, et hanebasseini vett juurde lasta ja mis ma näen - ei olegi mees katkise kraani asemele uut pannud, vaid toruotsas ilutseb puupunn!
Tere-tore, ja ise ei tulnud selle pealegi! keeran aga majakraani kinni ja istun neli päeva ilma veeta suures enesehaletsuses ja käin naabritelt kohvivett küsimas.
Pean vist asutama lollide penskarite partei...
Mehel nüüd põhjust pikemat aega vuntsi muiata.

4 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Inimesed on ühed naljakad olevused. Kui paar aastat tagasi oli see jaanuaritorm, mis Pärnu peaaegu ära uputas, olime ka meie mõned päevad elektrita s.t. vett majja ei tulnud ja elektripliidil süüa teha ei saanud. Veega polnud hullu, sest selle saime kaevust pangega kätte. Mõne päevaga veel nälga ka ei sure, kui kodus on leiba ja külmkapis ka üht-teist. Aga vat kohviteoga oli küll raske, sest ükski elektrimasin ei töötanud ju. Kolmanda päeva hommikul käis siis peast läbi selline mõte, et näed sa, oleks pidanud ikka keeduspiraali ka varuks ostma....
Ühinegem siis!

Hiline ütles ...

:)
Ega jah, mõistus tõrgub vahel.
Kuna mul pea ainsana siin oli (on) gaasipliit, siis kord kui elekter ära oli, helistas sõbranna, et aita hädast, ta kohvinäljas. Mina siis ruttu sõbrannat päästma - otsisin kapist türgikohvi keetmise nõud, rabasin kaasa purgi kohviube ja ei unustanud isegi kohviveskit (elektriga) kaasa võtmast.
Hea, et tagasi sõites ühtegi inspektorit teel ei olnud - kaks hullult itsitavat naist autos oleks isegi tavalisele meesterahvale liig, mis liig.
Aga kuna minul ka elektrit polnud, siis purustasime kohvioad haamriga riide vahel, kummalegi ei tulnud pähe kohvipulber sõbranna poolt kaasa võtta.

elfriide tramm ütles ...

jaaaah, siinkohal ei saa ma jätta rahulolevalt ennast patsutamata, et mul lisaks gaasipliidile ka puupliit on :)

aga häda korral on lõkke peal on kohvi keedetud küll :)

teie juttude peale mõtlet, et maapiirkondades võiks alati varuks olla väike piiritusega töötav priimus - pisike ja pole kallis ka. kui ma enda oma üles leiaks, oleks ma ka üsna rahul :/

Hiline ütles ...

Gaasipuudust mul karta ei ole. Aga mul ka õues puupliit täitsa olemas kui natuke oma aiamosaiikide jaoks vatutud ja kuivama pandud puumaterjali alt otsida. Kunagise suure talvevarude keetmise-konserveerimise perioodist.

Mul nüüd isegi pakk kohvipulbrit ja vändaga kohviveski olemas :) Pudrukeetmiseks ka suur kott tibutoitu, no nii, igaks juhuks kui mees seekord kauemaks jääb :)