neljapäev, 27. november 2008

Juba üks aasta...

... olen seda blogi pidanud. See postitus on kahesajas, millest ma osa ei avaldanudki ja millest ma ka suurema hulga avaldatutest kustutasin kui minu jaoks ebaolulise.

Vist aitab.

8 kommentaari:

elfriide tramm ütles ...

sellest oleks küll tuline kahju! lugejad on ju nagu (neti)sõbrad... käivad siin suga vestlemas, lugemas ja osa saamas... ja kui siis järsku ära kaduda, siis on ju üsna kurb..

MUHEDIK ütles ...

Ei aita kohe mitte sugugi! Kohe kui maailma pääsesin, olid Sa esimene, kellele tahtsin tere öelda ja nüüd ka paar päeva mõtlesin, et kas Sul on elekter ära või mis....
Kas Sul sai meist isu täis?, siis ei oska küll miskit kosta. Meie jälle igatseme Sind iga päev.

berncent! just, peaaegu nagu Su Bernagi

MUHEDIK ütles ...

Eeee... ja siis ma paluks veel igasugu õpetusi, millega inimesi hullutada ja siis niisikesi õigeid, kurjemaid, halastamatumaid kriitikanooli ja siis veel loomalugusid ja siis veel lillesalme ja siis veel....

Eve Piibeleht ütles ...

Protestin valjuhäälselt igasuguse lõpetamise vastu. Kuidas me siis niimoodi saame pöialt hoida nii kiirreageerimisrühmale, paanikaosakonnale ja Kurepojule ja eelkõige Sulle endale. Ja muudkui Sinu imelisi salle-ehteid imetledes päeva kaunimaks ja värvilisemaks muuta.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ma loodan, et midagi halba pole juhtunud?
Aga nagu Trummgi, arvan, et ikka tore oleks kui Sa netis ikka edasi sebiks. Sul siin hulka sõpru ju tekkinud. Kus Sa nad jätad?

MUHEDIK ütles ...

Lugesin Su nuukseid internetiühenduse kohta. Mul oli interneti saamiseks möödunud aastal ainuke võimalus Kõu. Ja tead, ma olen sellega ülirahul. Kiirus normaalne, igal pool saan surfata ja puha. Mitte kaugel töö juures pakkus internetiteenust Kernel, no see oli lausa õudus. Uuri, kui Sul mastid lähedal, siis võid küll selle peale mõelda. Aga vaja on seda lauagarnituuri, mobiilne jääb nõrgaks ja on aeglasem. Noh, ja kui pole elektrit, siis pole miskit.

felevive - s.o. minu keeles jällenägemist

Köögikata ütles ...

Ei tohi lõpetada!!!!Me tõesti vajame Sind!
Aga meil on ka saareskäimiseks Kõu ja toimib väga hästi siin, mere taga ja linnas. Aga tütar proovis seda enda juures Kehras ja seal nad ei leidnud ühendust. Aga parema ühenduse saamiseks on meil antenn kõrgel kardinapuu küljes. Väga naljakas on muide vaadata, kuidas magnet kinnitub "puidust" kardinatoru külge, sel puhul on isegi kasulik, et tegemist odava imitatsiooniga. Aaa, autosõidul on mees seda Kõud ka kasutanud, pistab antenni aknast katusele ja surfab mu kõrval :oP

MUHEDIK ütles ...

Ilusat advendiaega Sulle ja Su perele!!!

Lisaks oooooootame me Sind ka!