esmaspäev, 15. detsember 2008

Aega tuleb lihtsalt võtta

Mõni päev jätta toad koristamata, ja mõned tunnid magamata ning paar asja saabki jälle tehtud.


Kuna kõigil viimati tellitutel rätikupongidel mingid pesus mitte väljaminevad plekkidd, siis ainus võimalus - kõrredvärvivett ja "kaunistuseks" soola ja lämmastikku. Just praeahjust värvikinnituselt, veel pestatriikidapesta triikida ja pakkida.
Ja siis löön jalad seinale :)




Raam siis niikaugel, kummid ja kruvid-konksud veel kinnitada ja mul toas hulga rohkem ruumi.

Need liblikad siis uued, 6mm-sed.


Tegelikult õigus - liigne koristamine on saadanast :DDD vähemalt kapitaguseid ei tohiks rohkem koristada kui, noh, ütleme, et kolimise ajal, siis pole aega ju
Arvake, mis ma hetk tagasi kapi tagant leidsin?


Ah veel - aitäh, Thela! Ragulkakumm käes!!! :)))

4 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Jälle ilusad asjad!
See esimene rätik meenutab laialilaotatult miskipärast avakosmost- rohelist:))) või veelalust maailma. Ja nädsa- raam ka juba peaaegu... varsti saab siis õpatust:)))
Ja kui ei korista, siis jõuabki kõike. Ja tegelikult- jätad paar korda vahele, saadki paar korda lihtsamalt, kui ükskord puhtaks saab, ei mäleta enam keegi, et vahepeal oli koristamata. Niikuinii on see töö, mida keegi ei näe. Vara läheb pimedaks ka, ei saa arugi, et tolm kuskil vedeleb - võibki jalad seinale visata:)))) Aga seda ma miskipärast ei usu- hing leiab ikka mingi meelepärase tegevuse:)))

exjurs- s.t. eksju?

elfriide tramm ütles ...

hehee.. ilus, nagu ikka

a üks küsimus on mul pikapeale tekkinud siidimaali vaadates - kas on mingeid värve, mida saab lihtsamini või siis lihtsalt kasutatakse teatud toone rohkem?

Hiline ütles ...

Aaa...eee... mis mõttes värve saab lihtsamini?
Kui mõtled konkreetselt neid, siis neid ei saaks nimetada siidimaalideks, siidimaal samastub akvarelliga - samad reeglid ja teostus (väikeste lisanditega tehnikas).
Need siis tehtud võetuna mingi kindla värvi eri toonid ja kasutad siis neid vastavalt kas põhitooniks või täiendustoonidena. Värvide kokkusulamisel siis tekib see ohhooo effekt, mis peaks küll olema tänu spikkerproovilapile ettenähtav, aga värvidel on alati üllatused varuks :)
Vat sellepärast mulle see siidivärvimine õudsalt meeldibki, sest siidil on see hea omadus kiiresti värve endasse imada (st, värvilaik voolab teiste materjalidega kõige kaugemale)
Eh, vastus vist sama segane kui küsimuski :)))))aga ma alati kimpus "targa" jutu selgelt väljendamisega :)

Kati ütles ...

Superilusad rätikud superilusate värvidega - nagu alati on sul kõik kirgas, värviline ja meenutab mulle alati kosmost - sellist sügavat, lummavat..

Katiloom