reede, 11. märts 2011

Lapikesed valmis

Selle tekikese 140 lapikest siis valmis, baikatekiga rulli keeratud ja jäävad oma lõplikku valmimist ootama. Pilt muidugi jube, sest esiteks laotatud pisikese toa põrandale ja valgust napib ja ma ei oska lae all hõljuda, et kogu tekijagu pilti saada :)))

Ja nüüd siis natuke looderdamist, külvata ka kõik selle kuu külvid, teha valmis ka rohelise teki lapid, millest ka veerandijagu valmis, ja üritada alustada ka suvist pitsjakikest teha.

Tegelikult oli plaanis täna mehega metsa (ta teeb küttepuid) kaasa minna, aga see paks tatine ja kleepuv hommikul sadanud lumevaip, sompus ja tugeva tuulega ilm pole just see, mis ajaks kedagi talvist metsailu nautima ja küttepuid varuma.
Tubaste tegevuste päev ja rõõmsate uudiste päev - pere keskmine sai vabariiklikul jutuvõistlusel teise koha ja ka lisaks eripreemia!

Ja ka halbade uudiste päev - Jaapanis kohutav looduskatastroof :( tänane ilmgi leinab ja kurvastab, aga sinna ei saa midagi parata kui inimlikule ebaõiglusele lisaks ka loodus oma kurja poolt demonstreerib.
Jumalat ei ole olemas

3 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Väga ilus tekk! Super!

MUHEDIK ütles ...

Kui asi juba toorikuna nii ilus on, võib vaid ette kujutada, mis temast valmiskujul oodata on. Väga ilus, tõepoolest!

Aga see, mis maailma tabas, on tõeliselt kohutav. Säärast õudust ei oska ka kõige hullemates unenägudes ette kujutada. Vast tasub mõnikord mõelda, milliste väikeste asjade pärast me siin nii valjusti viriseme.

Köögikata ütles ...

Nii megapalju lapikesi! Superilus tekk tuleb.