esmaspäev, 23. aprill 2012

Vihma sajab

Nagu ikka - kui mul kange tahtmine aias tegutseda, siis sajab :)

Vähemalt saan üles otsida ühegi mu blogivaramu (kirjad näitavad, et ma juba olen jõudnud kribada pea 2000 postitust, millest avaldtud kusagil poolesaja ringis) avaldamata, aga arvan, et ka teistele huvi pakkuva postituse.

Kel soovi oma aeda huvitavamaks teha, võib google tõlkesse panna lähtekeelena vene - Декоративный огород ja sihtkeelena mis keelt tahes, saate google otsingust väga põnevaid ideid kuhjaga.

Aga peatselt ka aiavilja külvamine-istutamine ja ideid ka dekoratiivsete köögivilja peenarde kohta ifot hulgim.

Villandry lossi köögiviljaaed. Pilt võetud siit
Rohkem ma siia minule enam meeldinud ja blogisse salvestatud aedade-peenarde pilte ei pane, eks igaüks võib oma lemmikud ise välja otsida :D

See uus layout on juba ka varem olnud, minu jaoks õudus ruudus, aga mul soovitati panna vana versiooniga oma blogilink järjehoidjasse ja see link toimib siiani.

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Meil ka sajab. Juba hommikust peale.
On küll see layout õudne, aga ma vist hakkan temaga juba harjuma.

Tii ütles ...

Päris uhked need geomeetrilised juurviljaaiad, kuid käsi ometi ei tõuse sealt näiteks üht kapsapead rivist välja kaksama. Kui siis et terve peenar korraga hapukapsaks ja midagi muud asemele :)

Iita ütles ...

Hei. Eksyin sivuillesi kun etsin koirani sisarusten tietoja. Meillä on koiranne veli. :) Jos haluat nähdä kuvia ym, laita viestiä. Aurinkoista kevättä! T. Tiina, Finland

Hiline ütles ...

Tiina,
tietenkin haluan nähdä meidän koiran veljen kuvia

Iita ütles ...

Hei. Laita viestiä tikuisma@gmail.com :) T. Tiina