laupäev, 1. jaanuar 2011

Ikka kingitusi veel...

Keda pole veel uue aasta saabumise puhul õnnitletud, ärge solvuge, parem õnnitlege end, et mööduva aasta üle elasite, nagunii on algav parem möödunust. Alati ju... soovid vahel isegi täituvad :)
Tõi ju uus juba esimesel päeval ohtralt kingitusi kaasa - lund, euro, hinnatõusu ja suuremad aktsiisid.
Euroraha vastu olen selline passiivne suhtuja - ei mingit vahet, mis värvi on maksevahend. Ja "rõõmustamiseks" põhjust ju küllaga - masuga võrdlemisi kuristiku serval olev Eesti astus euroga sammu edasi!
Aga vot Ansipist olen ma optimistlikum, ma raamisin mitte euroraha vaid kroonid - loodan ikka vahetevahel eurosid ka oma rahakotis nägema-katsuma, mitte ainult raamituna aegajalt silmanurgast nostalgiapisarakest pühkida nagu kroonide puhul.

Ja no mina ei saa sellest astronoomilisest talvisest pööripäevast aru - kuidas sel ajal lühim päev? Elukogemuste järgi ikka kõige lühem päev on 1. jaanuar, ärkad ja vaat et õues hakkab juba pimedaks minema :)))

Homme on pikem päev

Uusaastatervitus naaberriigist :)

5 kommentaari:

elfriide tramm ütles ...

Õnnelikku, toimekat ja naerusuist Uut Aastat! Tervist, loomingulisi ideid ja nende teostamist!

MUHEDIK ütles ...

:DD:D
Tõsi-tõsi. Kui oled nõdrameelstelt hommiku kella viieni üleval, ärkadki nii, et saad veel vaevu Viini Filharmoonikute ja Straussi sabast kinni ja kohe ongi pime platsis. Aga ega keegi polegi ju uusaastapäevast midagi kunagi rääkinudki, ikka on oluline ju uusaastaöö, eriti kui sel ajal ka tähesadu kõik su soovid täidab.

HEAD UUT AASTAT!

Eve Piibeleht ütles ...

Head uut!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

HEAD UUT JA PAREMAT!

Hiline ütles ...

Aitäh! Peab tulema hea aasta!!!
A´ Muhedik vaatab telekat? :) eriti täna etv2-s hea programm:
22:00
Maailma suurim Hiina restoran
22:55
Köögi dimensioonid. Eesti Joonisfilm.
23:10
Wennalik seatapp
23:40
Vana aja asjad: Söök ja jook
:DDDDD