kolmapäev, 15. juuni 2011

*****

Ei see ribikont kokkutulekut sega, tegelikult tänu sellele mul aega isegi rohkem :D
Mul oli ikka mitu kuud sügistalvel meiliaadress nähtaval, et saaksite pakkuda mingit kuupäeva, et see kohe kindlalt selleks ürituseks arvesse võtta. Aga millegipärast kirjutasid tulekusooviga ainult need, kes ei ole ei aalujad ega aiasaialased.

Kuna mu aed ei ole ilu- ega kollektsiooniaed vaid elamiseaed ja näeb rohkem välja kui aiadisaineri õudusunenägu, eirates kõiki aiaplaneerimiste-, taimekoosluste- ja värviteootia reegleid ja nagu üks mu sõpradest ütles, et see sarnaneb rohkem värvipintsli pühkimislapile (ja ma olen sellele "värvilapile" kohe ohtralt kive peale tassinud :D) siis need kes pole veel käinud, hoiatuseks, et ega midagi vaadata küll eriti pole ja kokkutuleku teen pigem selleks, et teostada vana võlg - nn "potikursus".

Pakun esialgu ajavahemiku 25.06-03.07, et kel puhkuseaeg või muidu vaba, võiks ka äripäeval tulla. Moment ei oska juuli teise ja kolmanda nädala kohta midagi lubada, aga arvan, et edasi kuni septembri alguseni ka kokku tulla võimalik.
Eks andke meilile teada, mida sellest arvate ja millal tulla tahate.

Lepime siis kokku, et 2. juulil
ja kes ei tea, kuidas kohale tulla, pange oma meiliaadress kuhu siis täpsed kordinaadid postitada, selle postituse all olevasse ümbrikku :)

8 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Sa ütlesid küll, et andke meilile teada, aga vastan siinsamas, meile sobivad kõik päevad alates 27.juunist kuni 3.juulini. Eks vist peab ka töölkäijatega arvestama, aga kui nemad ei saa, siis ütle Sina sel nädalal üks kuupäev ja me oleme platsis.

Ma arvan, et kõik aiad on elamiseaiad nähku nad välja siis hillitsetult korralikud või nagu mustlaseseelikud ja olgu nad täidetud siis kivide, taimede, puude, vee või mingi muu butafooriaga või mis stiili iganes. Inimesed on erinevad, seega peavad olema erinevad ka aiad. Ja see ongi see meie suur rikkus.

deia ütles ...

Kuna ma järjekordselt olen suutnud enamus meiliaadresse ära kustutada - siis vastan samuti siia:

Mulle sobib 2-3 juuli. Nädala sees ei saa kahjuks. Aga hirrmsasti tahaks tulla :)

Hiline ütles ...

No kama kaks kuhu kirjutada :D
Kuigi meilile saad teate kirjutada kui vajutad postituse all olevale ümbrikule.

See 2 või 3 juuli mulle täitsa sobib, loodan selleks ajaks fotoka ka kätte saada ja turvast tuua, mis nagu selgus, on viimse kübemeni otsas.

Köögikata ütles ...

Nii, ma nüüd loodan väga, et see asi, mis mul 2.juuli kuupäevaga kuskil peas vasardab, aga välja ei poe, pole mingi tähtis asi ja ma saan selle ära jätta.
Aga igasugused kellaajad, toidukaupade toomised ja muu logistika tuleks nüüd vist ka kokku leppida. :o)

Tsiil ütles ...

Mulle sobib ka 2.juuli, aga mina olen ühistranspordi kasutaja :) Nii et juhendid teele :)

Eve Piibeleht ütles ...

Minule kahjuks 2.-3.juuli ei sobi, firma suvepäevad. Aga ehk siis järgmisel aastal.

elfriide tramm ütles ...

2. juuli - sõltub. aga kui sobib, siis ilmun kohale.

elfriide tramm ütles ...

aaa, kusmis postkast? saab sedasi meili seada siia alla või? nädsa, mida kõike teada ei saa :)