esmaspäev, 6. juuni 2011

Istutame kirsse

Nagu näha, siis sõnasõnalt - kirsse

muidugi koos tüve ja juurtega :)
Toodud Seedri puukoolist ja minu kogemuste järgi võin öelda, et ilusamaid ja elujõulisemaid istikuid ma pole mujalt saanud. Juba paarkümmend aastat olen sealt toonud maasikataimi, ilu- ja viljapuid nii oma aeda kui ka lõunapool elavatele ja üle idapiiri sõpradele.
Ka seekord noorperenaise täna Seedrist toodud kirsipuud näevad jube head välja, ilusad sirged tüved ja võimsad juurepahmakad, lisaks anti ka põhjalik nõuanne nende istutamiseks-kasvatamiseks.
Aitäh hr. Zimmerile ja kogu meeskonnale!

Möödasõites Baunhofist "haagiti" kaasa ka mägisibula potike. Karta oli, et Muhedikkudelt mõni "pisik" külge hakkab :DDD

Pisike Smithwick sai omale pesa suure kivi kaistsvasse kaissu ja teine nakatanu tundis huvi, et kuskohast see hekiäärne kaktuserivi telliti :D
Hea vähemalt, et nakatuti vähe ruumi võtvatesse, keda ruumipuudusel saab kasvõi kivihunnikusse (mida mu aias pidevalt siin-seal leidub) kasvama tippida, mitte hostadesse, päevaliiliatesse, siberlastesse ega pojengidesse, kes selles väikses aias võimutsevad :DDD

Kuna ma tegin täna ennelõunat pilte laenatud "kirjanduspreemiaga"ja mis nii tilluke ja "nähtamatu" (minu jaoks), et praktiliselt need kaadrid huupi klõpsitud, siis pildil olev mägisibulate esialgne istutuskoht (tellised said ajutiselt tõstetud ühe taimekese varjutamiseks) nüüd õhtuks suuresti muutunud. Eks uued pildid teen siis kui oma "käega katsutava ja nähtava" pildiklõpsutaja kätte saan.








2 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Oi jessas, mis teil seal küll toimub. Fotode järgi ei saa isegi aru, kuhu täpselt need ehitised kõik mahuvad, tuleb end vist sinnakanti kohale toimetada:)
Aga kaktuseid olen tellinud mitmest kohast, muide, see mees on maailmakuulus mägisibulate aretaja
http://www.sempervivumgarten.de/,
eelmisel aastal http://www.sarastro-stauden.com/german/index.html
ja veel on paar huvitavat kohta, kuhu jäin oma tellimisega kahjuks sel aastal hiljaks, aga pange otsingusse winterhart kakteen ja siis on neid e-poode seal hulgem.

Tsiil ütles ...

Oh jah, seda minagi. Nii palju kive ja kivitegusid. Mägisibulad meeldivad mulle ka, neil on nii põnev vorm.

Oh kuidas tahaks kusagile pärisoma kodu koos kivide ja kõige muuga...