pühapäev, 12. juuni 2011

Suvekuumuses suusakombes

Kas arvate, et sain päikesepiste ja ajasin suusakombe selga, et talv tuleks? :DDD
No nii kuum ju ka ei ole :)

Aga aed tahtis kastmist ja kui olin 5 minutit sääski söötnud ning pool purki sääseleevendusgeeli paksult endale (olen ju sääsehammustusele üpriski allergiline) peale määrinud, jäi valida - kas lasta aial kõrbeda või otsida selga sääsekindel rüü. Universaalne hilp - suusakombe, talvel soe ja suveõhtul hea jahe, 100% sääsekindel.
Pool aeda sai kastetud! Loodame, et see väike al-ko aiapumbake mind ränga ekspluateerimise eest kohtusse ei kaeba :)

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Kõrbes aetaksegi kuuma kaitseks paksust kaamelivillast halatid selga ja karakullturbanid pähe. Varsti tuleb ka meil need kombed omaks võtta, hea, et otsa lahti tegid:)

Tsiil ütles ...

Nii hea idee:DD meil on hakanud sääskede arv pisut kahanema, päise päeva ajal enam nii massiliselt ei rünnata. Mul tekkis sääsetõrjevahendi vastu allergia. Igavane jama.

Köögikata ütles ...

:o))) Hea mõte! Ja see eevandimõte on ka lahe. ;o)

Hiline ütles ...

Eile oli meil ikka kohutavalt sääski, ju see lähikonna vihm mõjus neile kosutavalt,õhk niiskem, täna öösi tuli isegi kaste murule.
Aga maa on ikka jube kuiv, ma ei kujuta ettegi, mis oleks Muhediku lilledest saanud kui poleks peenrad ajalehtede ja killuga kaetud, mul see peenrajupp, mis ka kergkruusaga tehtud (kus mutid pole songimas käinud), pole veel kastmist vajanud, teistele lahistan vett juba teist korda

elfriide tramm ütles ...

ma mõtsin tõsimeeli, et lähen ostan mesinikukübara ja panen selle valge õhukesest paberist maalrikostüümi selga.